היי פורום יקר...

אוזניהו

New member
היי פורום יקר...

אהלן :) סיפרתי בזמנו אבל בטח אתם לא זוכרים, לגבי הרועה הגרמני שלי - נס אז אני שמח לבשר שנס עבר סוף סוף את הסירוס הוא היה חייב לעבור אותו בגלל ציסטה בפרוסטטה אני מקווה שתוך זמן קצר הוא ישוב לעצמו והבעיה תעלם מה שכן, אתמול בדרך חזרה מהוטרינר עצרנו איפשהו כדי שיתקינו לנו משהו ברכב והמתקין שאל בן כמה נס, אז אמרתי לו שהוא בן 6, וסיפרתי לו שהוא בדיוק עבר סירוס ואז הוא שאל אם הוא אי פעם הרביע נקבה אמרתי לו שלא... ואז הוא אמר: "אני רוצה לראות אותך לא מרביע נקבה כל כך הרבה זמן כשאתה כלב" עניתי לו בעדינות, אין לי מה לריב עם אנשים תוקפניים. למרות שהוא נראה אדם די רגוע, אבל מה שהוא אמר ממש לא היה במקום... מי שרוצה מוזמן תמיד לדבר איתי ואני פתוח לשמוע דעות =) אבל לא צריך ככה להאשים וחוץ מזה, אמרו לי שכשרועה גרמני זכר שכבר הרביע בעבר רואה נקבה הוא משתולל זה היה אחד השיקולים לא להרביע בכל אופן אני מקווה שתוך זמן קצר נס יהיה מאושר כמו לפני וזה מה שחשוב =)

אויש, הבורות של האנשים ../images/Emo5.gif

אגב, גם לא נכון ש"שכשרועה גרמני זכר שכבר הרביע בעבר רואה נקבה הוא משתולל". כלב הוא חיה, וככל החיות הוא פועל על אינסטינקטים ולא על זכרונות, הנאה או חשקים... הורמונים מסויימים הנמצאים בגוף הכלב הלא מסורס גורמים לו להגיב לריח של נקבות מסויימות. הוא אפילו לא יודע שזה "יחסי מין", או שמזה יוולדו לו גורים... כולה אינסטינקט. חלק גדול מבעיית הכלבים הלא מסורסים/מעוקרות היא ההאנשה הזו שאנשים עושים, בעיקר גברים אבל גם נשים.

למעלה