היי פאנקוש,,,

לב אדום

New member
היי פאנקוש,,,

כתבת לי למטה מזל טוב על הודעה נבחרת האמת אני לאכל כך מבינה מי למה ואפיה אני יכולה לראות את זה כתבי לי שלך לב אדום שמח,,,

*pank

New member
לב אדום! תבדקי בשער הפורמים

הודעות נבחרות, מהרי לפני שזה ימחק. ההודעה שלך נבחרה. באהבה פאנק.

לב אדום

New member
פאנקוש,,,

אוף,,, לא תאמיני אבל לא מצאתי הייתכן שזה כבר נמחק או שפשוט אני לא מחפשת במקום הנכון???

לב אדום

New member
פאנק

אני מקוה שאני ללא מציקה לך,,,אבל בשביל זה יש חברות,,,אז אם זה נמחק לפחות ספרי לי על מה ולמה על איזו הודעה מדובר,,אני דנדשה בענינים האלו שלך,,,,,,,,,,,,,,,,לב אדום

*pank

New member
תציקי חופשי לא שאת מציקה...

נכון למעלה כתוב פורמים אז תלחצי על הפורמים ואז מימין כתוב הודעות נבחרות. ומפורט כל פורם באהבה ורומנטיקה בשם מהי אהבה זו ההודעה שלך שנבחרה. באהבה פאנק

לב אדום

New member
לא שאני חנפנית אבל,,

את באמת באמת חברה תמיד עונה תמיד תומכת,,,,מלאת סבלנות גאה בך,,,,לב אדום

לב אדום

New member
בקשר לפורום,,,,

אולי תסבירי לי כמה דברים כל כמה זמן בוחרים הודעה נבחרת מי בוחר אותה ומה זה אמר לגביי (זה אמור להחמיא קצת או מה,,,)או שיש תחרות בפורום ,,,,? ושוב סליחה על השאלות הפתטיות שלי אני פשוט פחות משבועיים כאן ולא מבינה כלום אז מה שתוכלי לענות תודה עם חיוך

ב א ר י

New member
אני אסביר לך....

הודעות נבחרות אלו הודעות שנבחרות מתוך הפורומים השונים כאן בתפוז. הקריטריונים היחידים שיש על מנת שתיבחר הודעתך כהודעה נבחרת זהו שיהא זה נושא אשר העלה דיון בפורום. את ההודעות הנבחרות בעיקרון תגל בוחרת,אך מנהל הפורום יכול להמליץ על הודעה יפה שבפורום ולהעלות ההמלצה בפני ההנהלה. בהקשר לתחרות,אכן יש תחרות מסויימת בפורומים ויש גם פרס לכותבי הודעות הנבחרות,כרטיסים להצגות וכאלו. אני אבקש תשובה יותר מדוייקת תשובה יותר מדוייקת וארשום אותה כאן ברגע שאקבל אותה. בארי

בארייייייייייייייייייייייייייייייי

שיהיה לך יום מתוק מלא באהבה.......... אני עוד מעט הולכת לישון אז....... }{ ....... הייתי חייבת לכתוב לך פה או שפשוט תסתכל לאי מייל שלך

לב אדום

New member
בארי,,,

רק רציתי לומר לך תודה על שכתבת עכשיו אני כבר מבינה מה זה בדיוק הפורום רק בקשר לתחרויות ופרסים לא הבנתיממש,, בזמנך החופשי תכתוב לי,,, שיהיה לך יום נפלא ומלא חיוכים לב אדום

היית שותף בשרשור צ`טי ?!

מעניין שלי מצאת לנכון להעיר כבר מספר פעמים אבל הבעיות אחרות: א.הערת רק לי למרות שיש `קורבנות` יותר מאופיינים בנושא. ב.לדעתי אין פסול בהודעות צ`טיות מוגבלות ובמידה וגם הן לפעמים עם היופי שלהן....אין אנו נמצאים בפורום מקצועי טהור לענייני אהבה אלא מבקשים לקיים פורום של אנשים חיים שהלחישה,התגובה,ההערת ביניים,קריאת הביניים הם חלק חשוב ברקימת היחסים וההתקרבות. כדאי לתת לפורום לזרום בלי ללחוץ כל רגע על הברקסים כי הנסיעה הופכת לסיוט עם בחילה....וכל הכיף הולך....

ב א ר י

New member
ארבל ידידי...

הנסיעה הופכת לסיוט עם בחילה,כי לפעמים יש נוסעים שמפריעים לנהג לנהוג בכייף או שהנהג לא יודע לנהוג. אני מבטיח שאני יודע לנהוג וזה לא הפורום הראשון שאני ניהלתי. זה הפורום הראשון שאני מנהל בתפוז אך לא הראשון ברשת האינטרנט. בסה``כ מה שאני מנסה לעשות כאן,זה שיבואו וייכנסו לפורום הזה עוד ועוד כותבים,שירגישו שכייף להם כאן ולא שזהו פורום ככל הפורומים כאן בתפוז,אני רוצה משהו שונה. והאמן לי שאני כותב גם בפורומים אחרים כאן בתפוז בשמות שונים ובעיקר אני כותב גם בפורום עשרים פלוס ואתה יכול לראות שם את כל השטויות שאני מרשה לעצמי לכתוב כי לא אסרו עליי לעשות כן. אך ברגע שאמרו לי שדי עם כל השטויות הפסקתי ואתה יכול לראות שם ולשאול חבר`ה משם,כמה הייתי כותב,כמה קבצים שלחתי שם ואני יכול להגיד לך שמבחינת מספר הודעות לאדם אחד בכל הפורומים של תפוז אני הובלתי עם 2000 הודעות !!!!! כיום כבר עברו אותי כי הפסקתי לרשום כל מיני שטויות שם. אז נסה להבין אותי ואת מה שאני מנסה לעשות כאן בפורום הזה ואל תחפש בכל פינה לתקוף אותי או לנסות לעשות לי רע,כי לא תצליח,ודרך אגב חבל שלא כתבת לי את התלונה שהגשת להנהלת הפורומים,ואני מאמין שקיבלת תשובה שכבר נתתי לך בעבר !!!! ודרך אגב מה אמרת לי שעשרים שנים מבדילות ביננו,נכון??? ובכן אני חושב שרק הגיל מבדיל ביננו כל השאר לא !!! זה הכל,תודה בארי

למה להיות ציני?

אכן שלחתי להם והרי אתה יודע טוב ממני שלא אקבל תגובה--כל מה שמעניין אותם זה כמה כניסות לאתר יהיו ביום כדי לדפוק קופה...מהפרסומות ולא מאיכות ורמת הכתיבה.... אני עצמי ברחתי מהפורום בו נוצרתי בגלל ההודעות הצ`טיות והשרשורים וידוע לי כי שניהם ,בלי מידה ושליטה,מסוכנים לשמירת איכות הפורום.דיברתי רק על קצת גמישות בעניין כדי שירגישו שאנחנו אנשים חיים ולא אנציקלופדיות בענייני אהבה... שמח בשבילך ובשבילי על קיימותו של פורום זה....אם לא הייתי אוהב אותו תאמין לי שלא הייתי כאן.אין לי שום ספק שהצלחת יפה ובזמן קצר.

*pank

New member
גם את חברה לב אדום מתוקה!

יש בי את כל מה שאמרת, כי את ראויה לכל אלה. גאה בך לא פחות פאנק.

לב אדום / פאנק

גם אני לא רוצה להתחנף :)) אבל לב אדום ממש צודקת. יש לפאנק המון סבלנות לתגובות. כל הכבוד. רק מה? שהסנדלר לא ילך יחף (בהומור) :)) כל הכבוד פאנקי יונית

*pank

New member
תודה לך יונית מתוקה...

אבל מחזירה את המחמאה באומרי שאני השתקפות שלכם, אתן מוציאות ממני רק את החיובי.

פאנקקקקק

B- B-) ) B-) B-) B-) B B-) B-- B-) ) B-) B-) B-) B B-) B-) B) - B-) ) B-) B-) B-) B B-) B- B-) ) B-) B-) B-) B B-) B-) - B-) ) B-) B-) B-) B B-) B-) B B- B-) ) B-) B-) B-) B B-) B-) B-) - B-) ) B-) B-) B-) B B-) B-) B BB-)- B-) ) B-) B-) B-) B- B-) ) B-) B-) B-) B B-) B-) B B-) B-) B B- B-) ) B-) B-) B-) B B-) B-- B-) ) B-) B-) B-) B B-) B-) B) - B-) ) B-) B-) B-) B B-) B- B-) ) B-) B-) B-) B B-) B-) - B-) ) B-) B-) B-) B B-) B-) B B- B-) ) B-) B-) B-) B B-) B-) B-) - B-) ) B-) B-) B-) B B-) B-) B BB-)- B-) ) B-) B-) B-) B- B-) ) B-) B-) B-) B B-) B-) B B-) B-) באהבבבבבבבבבבבבבה יונית

למעלה