היי עשיתי סקר על GPS

נעמהdj21

New member
היי עשיתי סקר על GPS

והגעתי למסקהב שאני רוצה את ה MIO 520C הבעיה היא שהדגם לא נמכר עדיין בארץ השאלה אם לא יהיו לי בעיות לטעון לו תוכנות חדשות של הארץ כאשר אני אביא אותו?? למשל DESTINATOR או IGO ושאלה נוספת האם המכשיר תומך באמצעות המטען לחשמל בבית גם ב 220V וגם ב 110V אם אני קונה בארה"ב? מצ"ב קישור למכשיר בארץ מצאתי רק את ה 320C מאותה משפחה של מוצרים! http://www.circuitcity.com/ssm/Mio-C520-GPS-Navigation-C520/sem/rpsm/oid/177712/catOid/-13099/rpem/ccd/productDetail.do

avisabo1

New member
קראתי את הכתוב בלינק ו...

לא מצאתי איזו מערכת הפעלה יש למכשיר הזה, סביר להניח ש WM5 לכן, אין בעיה להעלות עליו את הדסטינייטור או את האי גו בכל מקרה הייתי ממליץ לך לקנות את המכשיר בארץ, עם אחריות מקומית

avisabo1

New member
בנוסף, שימי לב שהמכשיר מגיע עם תוכנה

ולא בטוח שתוכלי להכניס לו תוכנה אחרת.... במילים פשוטות המכשיר לא משהו...תמצאי לך אחר פה בארץ

AYELET1

New member
המכשיר הזה הוא PND

הוא אינו מריץ דסטינייטור ואת ה-IGO יש לקנות ביחד עם המכשיר. לא מדובר במערכת הפעלה windows moobile אלא windows ce ולכן תוכנות המיועדות לפוקט לא ירוצו עליו

נעמהdj21

New member
אני לא מבינה איילת

מה החסרון בווינדווס CE האם לא ניתן יהיה להריץ עליו תוכנות כמו IGO או דסטייטור שאלה שנייה האם אפשר להתקין לו מערכת הפעלה אחרת כמו WINDOWS MOBILE? האם אפשר להשיג באינטרנט?

נעמהdj21

New member
אני גם רואה שאת צודקת ולא צודקת

למכשיר אמנם מערכת WIN CE אך אתר ישראלי שמוכר מכשירים כאלה טוען בתוקף שהוא מגיע עם תוכנת IGO שאמרת שלא ניתן להתקין עליו בגלל מערכת ההפעלה כיצד הדברים מתיישבים עם מה שאמרת?

YosMan1

New member
תקראי יותר בעיון את התשובה של איילת ותביני

איילת לא אמרה שלא ניתן להתקין IGO, אלא שלא ניתן להתקין דסטינייטור. חייבים לקנות את ה IGO עם המכשיר כי את לא יכולה להתקין אותו בעצמך. זו מערכת סגורה שלא ניתן להתקין עליה לבד תוכנות. לא, אי אפשר להתקין אחר כך WM5. ובגלל זה המכשיר יותר זול. ולא אי אפשר בשום דרך אחרת לעקוף או לסדר את העניין.

mikel45

New member
פשוט מאוד....

את תקני את המכשיר עם תוכנת ניווט כזו או אחרת ולא תוכלי להתקין שום כלום עליו...פשסטייט ?

למעלה