היי ערן ורותי

noalita

New member
היי ערן ורותי

אני מבולבלת נורא ומרגישה שצירכה לקחת החלטות בנוגע לעבודה והקריירה. מאוד לא טוב לי בעבודה שלי בזמן האחרון ואני כבר לא יודעת לבודד את הסיבות - מרגישה שגם וגם וגם. שלשום מתך מצוקה והתפרצות רגשית החלטתי שאני עוזבת אבל זה לא כזה פשוט לי. צריכה להחליט אם עוזבת לגמרי או מנסה לעבור מחלקה בעבודה ואז דברים ייראו אחרת או אולי עוזבת למקום אחר אבל נשארת באותו התחום או אולי בכלל משהו אחר ? כבר לא יודעת... צריכה הכוונה. כרגע אני במצב שאני פשוט לא רוצה ללכת לעבודה , אין לי כוחות פיזיים ונפשיים, זה מעסיק את ראשי כל הזמן

רותי 11

New member
מה שאת צריכה לשאול את עצמך זה

למה את חוששת לעזוב את מקום העבודה שלטענתך ממש לא טוב לך. מה שאת צריכה לעשות זה לבדוק עם עצמך ממה נובע הקושי שלך במקום העבודה ולנסות להבין שזה אחד השיעורים שלך וגם להבין שאת בהחלט יכולה ומגיע לך לחיות טוב ולסמוך על הבריאה או על הנשמה שלך שתדאג לך למצוא את מקומך. הפחד שלנו מפני כך שלא נמצא מקום עבודה אחר משאיר אותנו תקוע במקום שלא טוב לנו ולא מאפשר את הצמיחה שלנו לכן שחררי את הפחד וצאי לדרך

noalita

New member
רותי היקרה

תודה! אחרי התלבטויות רבות האם נכון לי לעזוב עכשיו את המקום בו אני נמצאת או שאולי אני מוותרת לעצמי מהר מדי החלטתי שזהו שבאמת אני לא מסוגלת שם יותר ולא טוב לי והגיע הזמן למשהו חדש (לא שזה לא מפחיד בפני עצמו כן ?) תמיד אני תוהה לעצמי האם יהיה זמן ומקום שבאמת אקום בבוקר בכיף, מאושרת מהחיים מהעבודה שאני עושה מאהבה... קצת נמאס לי מכל השיעורים הללו שאני צריכה לעבור כל הזמן

למעלה