היי ערב טוב כנסו !!

היי ערב טוב כנסו !!

היי רציתי לשאול למי שיודע אם שרית עשתה אי פעם פיתוח קול ? או שזה טבעי היא שרה בלי שעשתה אף פעם פיתוח קול ?? מי שיודע אז תודה !!

כנס/י...

שרית אף פעם לא הייתה בפיתוח קול.. הקול המקסים שלה..טיבעי לגמרי

תודה רותם !

זאת מור אתה זוכר אותי ? באתי איתך לקסריה השנה , תודה על התשובה עכשיו זה מרגיע אותי .

nirit24

New member
תקשיבו...../images/Emo13.gif....בקשר לפיתוח קול...

תיראו זה לא אומר מי שזמר טוף אז לעשלא צריך ות פיתוח קול אני מאמינה ששריתוש עשתה פיתוח קול ...כל זמר עושה וזה לא אומר שהוא לא שר טוףף..זה פשוט מרחיב את היכולות שלהם ומלמד אותם מאיפה לשיר והמון דברים...וזה ברור ששרית שרה יפה וגם בלי פיתוח קול היא מעלפת וטובה אבל אף פעם לא מזיק לעשות פיתוח קול.... וכל זמר עושה....ובקרוב גם אני
....

Music4Life

New member
אגיד לכם מה נראה לי...

אל תקחו אותי ב100% אבל אני כמעט בטוחה שאני אומרת דברים נכונים. שרית מההתחלה ועד תקופה מסוימת לא עברה פיתוח קול...הקול המדהים שלה והמלול והאוקטבות הגבוהות שהיא מגיעה אליהן - הכל טבעי
היא כשרון נולד....... אבל אני חושבת ששמעתי איפשהוא שלא מזמן [או לפני מס קטן של שנים] היא כן לקחה כמה שיעורי פיתוח קול [נראה לי גם בקטנה...] שבכל זאת, אתם יודעים...לשפר...כי תמיד אפשר לשפר...וזה לא מזיק. אבל היא כשרון טבעי. הקול שלה זה לא תוצר של שעורי פיתוח קול, היא נולדה עם הכשרון האדיר הזה, וזה מה שעושה אותה גם ל-
שהיא.

אוקיי תודה לכם שעניתם לי

וכן באמת בדיסקים הראשונים היא שרה מדהים אם יצא לכם לשמוע אני מאמינה בה לגמרי והיא מסוגלת כל דבר לפי דעתי אני מאמינה בה לגמרי .

ערב טוב, כנסו בבקשה!

בס"ד הקול של שרית חדד (המלכה) הוא טבעי, והוא מתנה מהשמיים! לשרית יש משהו שאין לאף זמרת אחרת, יש משהו בקול הקסום שלה שהופך אותה לשונה ומיוחדת מזמרות אחרות... אני חושב ששרית לא עברה שיעורי פיתוח קול, ואם היא כן עברה זה משהו קטן ולא רצני. עד כאן בעיניין הזה. כנסו לאתר המעריצים של שרית ובקשה תגיבו, הקישור למטה. ערב טוב, עינב כרמי.

חחחח ....

פיתוח קולללללללללללללללללללללללל??????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרית בחיים לא עשתה פיתוח קול ( ואני בטוח שהיא גם לא תעשה ). כי היא קיבלה מתנה משמיים. ואנחנו גם קיבלנו מתנה משמיים. וזה הדבר ניפלא שה' ברא.

nirit24

New member
אז עוד פעם אני יגיד לכםם.....

זה לא קשור לכשרון או לא כל זמר עובר פיתוח קול בין אם זה לדעת לשיר או לשפר.... לא מזיק פיתוח קול....וברור ששריתוש עברה נו אז מה זה לא אומר שהיא לא יודעת לשיר פשוט זה יותר מפתח את הכשרון ומוביל לשירה יותר טובה ומקצועית ואין ספק ששריתוש שלנו גם בלי פיתוח קול שרה טוף ומקצועי אבל ברור שהיא גם לקחה שיעורי פיתוח קול כי כל אחד היה רוצה זאת...והלוואי שבקרוב גם אני.....אמן!!!!

מושיק20

New member
מה הקשר מתנה משמיים לפיתוח קול../images/Emo35.gif

בפיתוח קול לא מקבלים קול יפה במתנה. בסה"כ מלמדים איך לשיר בצורה נכונה ואיך להוציא צלילים ללא מאמץ על מיתרי הקול. לכל בנאדם יש אוקטובות שהוא יכול להגיע אליהם באופן טבעי, וגם אחרי שנים של פיתוח קול, האוקטובות לא משתנות, אלא רק גובה הטונים- בעקבות המתיחות והאימונים שמופעלים על המיתרים. אני כמעט בטוח ששרית עשתה פיתוח קול (שמעתי על זה ממזמן) ואין בזה שום דבר רע, כי אם להיפך, זה רק מראה שהיא יודעת לשיר הנכון.

MISS MUSIC

New member
מושיק צודק בכל מילה,אות ופסיק../images/Emo8.gif../images/Emo70.gif

פיתוח קול לא מקנה לך קול יפה יותר אלא מנחה אותך כיצד לשיר בלי לאמץ מידי את מיתרי הקול... בקיצור איך נושמים נכון בזמן שירה, מאיפה הכי כדאי "להוציא" את הצליל (סרעפת, ראש, חזה וכו'...) וכל מיני כאלה... פיתוח קול לא משנה לך את הקול אלא גורם לך להוציא את מרב היכולות הווקאליות... (למדתי את זה לפני כמה שנים... הייתי סולנית 1
)

MISS MUSIC

New member
חחח כן../images/Emo9.gif... שיקמו- אתה מופתע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הייתי כמה שנים בלהקה של "המכללה לאומנויות הבמה" והייתי סולנית ראשונה
ו...גם שיחקתי ורקדתי
אבל...היו היה פעם
ברחתי משם די מהר (כשהתחילו ההופעות הרציניות יותר- היכל תרבות ת"א וכו')- פחד במה וכאלה

שי קרן18

New member
תסלחו לי אבל הדיון הזה ממש מיותר,מה

זה ענינכם אם שרית עשתה או לא!? זו הבעיה שלה ורק שלה... עשתה לא עשתה..זה ישנה משו? נאהב אותה יותר או פחות? מספיק להתעסק בדברים כאלו....

נכון שי צודק !

מזה אכפת לכם מה היא עשתה ומה לא עשתה יש לה קול מווווווווווווווווושלם וזה הכי הכי חשוב שרית אני אוהב אותך המון...

nirit24

New member
חחח לא שמתי לב שסגרתם את הדיון מצטע

רת...בקיצר מושיק דיבר בצורה הכי נכונה וזהו יאללה...שיהיה לכולם יום טוףף פשוט אני לא מעודכנת כי אין לי שמן בה ביי....

למעלה