היי עינת..

• פותח הנושא AAA5
  • פורסם בתאריך

AAA5

New member
היי עינת..

מה שלומך? רציתי לדעת מה הקשיים בזוגיות עם חברי לשעבר למרות שאנו פרודים עדיין נשארו רגשות והייתי מעוניינת לדעת מה הקשיים בזוגיות והאם יש לנו אותו מספר נתיב הגורל ואם כן אז מה זה אומר בדיוק? הפרטים הם: השם הפרטי שלי - 3,1,1,6,2,5 שם המשפחה שלי - 3,2,1,1 תאריך לידה - 11.12.1980 לבן זוגי לשעבר יש שני שמות שרשומים בתעודת זהות והוא נקרא בשם הראשון בחיי היום יום אם זה משנה. שם פרטי ראשון(שמשתמש בו יום יום)- 4,3,5 שם פרטי שני - 2,4,1 שם משפחה - 3,6,2,1 תאריך לידה - 8.8.1978 תודה רבה מראש! :)

עינת

New member
היי AAA

בינך ובין חברך לשבער קיים חוסר התאמה מאוד בולט ולכן כלל לא מפתיע אותי שאינכם יחד. את אידאליסטית מאוד בהשקפתך והוא לעומתך נמשך לכסף ולמעמד כאשר האידאלים כמעט ולא קיימים בעולמו.הוא כוחני ואת מאוד רגשית ,קיימות כמובן עוד נקודות רבות שמערימות קשיים אך כיוון שאתם פרודים ואין כל התאמה חבל לך לדוש בנושא
שפע ו
עינת

AAA5

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בכנות מלאה הוא לא כוחני כלל וכלל ואני לא אידאליסטית כל כך בעצם הוא הרבה יותר רגיש ממני ולא אכפת לו מהכסף והמעמד דווקא והעקרונות מאוד חשובים לו. הקשיים בינינו נובעים מסיבות מחיצוניות שאינן תלויות בנו. אני לא יודעת מדוע טעית אך באמת טעית ובכל מקרה אני מודה לך מקרב לב על שהקדשת זמן ומחשבה לשאלתי.

AAA5

New member
דבר נוסף

לפני חודשיים שאלתי אותה שאלה וענית לי תשובה שונה לגמרי שיש ביננו התאמה גבוהה ושאם נחזור לקשר זה יהיה מצוין וכעת זה תשובה אחרת איך זה יכול להיות דבר כזה?אשמח מאוד אם תסבירי לי. תודה מראש

למעלה