היי עינת..

• פותח הנושא AAA5
  • פורסם בתאריך

AAA5

New member
היי עינת..

רציתי לדעת מה יהיה גורל המערכת היחסים האחרונה שהייתה לי היא היתה רצופת עליות וירידות שחלקן הגדול לא היה בשליטתנו...כרגע המצב קצת מבלבל! אז אם הקשר הוא טוב ויחזור או לא?ואם לא אז מתי יהיה הקשר הבא שלי אם בכלל? שם פרטי שלי - 3,1,1,6,2,5 שם משפחה - 3,2,1,1 תאריך לידתי - 11.12.80 שם פרטי שלו - 4,3,5 שם משפחה שלו - 3,6,2,1 תאריך לידתו - 8.8.78 תודה מראש.

עינת

New member
AAA5 ../images/Emo140.gif

לגבי גורל מערכת היחסים ובכלל ענייני עתידות ,איני הכתובת כיוון שהבחירה נתונה בידיך בלבד.אני יכולה לבדוק אם זו מערכת יחסים שיש בה התאמה וכדאי להשקיע או לא. לפני שאני עונה האם השם שרשמת זה השם בו את משתמשת ביום יום או השם שרשום בת.ז. (מאוד חשוב לי לדעת את השם שאת נקראת ביום יום).אנא עני לי ואבדוק לך אם שווה להשקיע בקשר.
שפע ו
עינת

ליאורה21

New member
תשובות..

השם שלי זה השם שאני משתמשת בו יום יום וגם רשום בת.ז. . זה השם היחיד שלי..
תודה מראש.

ליאורה21

New member
אגב..

השם של הבן זוג זה לא רק שם אחד אלא יש לו שם שני נוסף שרשום גם הוא בתעודת זהות הוא נקרא בשם הראשון יום יום אך לא בשם השני..לא יודעת אם זה משנה אך לכל מקרה ארשום- השם הראשון שהוא נקרא בחיי היום יום- 4,3,5 השם השני שלו - 2,4,1 שם משפחתו - 3,6,2,1 תודה.

עינת

New member
AAA5

יש בינכם התאמה מאוד גבוהה. נראה כי התקופה האחרונה גרמה לשניכם לעצור רגע ולעשות חושבים אך אם תחליטו שברצונכם לחזור לקשר זה יכול להיות קשר מצויין.
שפע ו
עינת

ליאורה21

New member
עינת...

תודה על תשובתך..אגב החלפתי את הכינוי אם לא שמת לב
זה נכון אך הוא זה שהחליט למרות שהייתי מוכנה לתת לזה עוד צ´אנס אך הסכמתי לפרידה כי זה היתה הברירה ההגיונית.. את יכולה להסביר מה זאת אומרת התאמה מאוד גבוהה?מאילו בחינות? הפרידה זה היה גם בגלל חוסר התאמה בדעות ובנושאים מסוימים. תודה וחג שמח. ליאורה.

למעלה