היי עינת !

דינדה

New member
היי עינת !

הרבה זמן לא הייתי פה, מקוה שתוכלי לעזור לי במספר שאלות: הייתי רוצה לדעת מה יהיה מצבינו בשנה החדשה מבחינה פיננסית ומבחינת העבודה, ובכלל איזו שנה מחכה לנו? שם פרטי: 4,1,5,5 שם משפחה: 1,3,8,6,1 (שם המשפחה לפני הנישואים: 1,2,3,4,5) תאריך לידה: 21.7.69 שם פרטי של בעלי: 1,7,1,2 כינוי של בעלי: 1,6,2,1 תאריך לידה: 29.5.68 תודה מראש ויום נעים ! דינדה.

עינת

New member
דינדה ../images/Emo24.gif

ברוכה השבה. האמת היא שעדיין לא השתנה כלום מבחינתכם בעניין השנה והמידע שנתתי לך בעבר עדיין תופס כיוון שעדיין הויברציה של השנה החדשה לא חלה עליכם והיא מתחילה לפעול בסמוך ליום ההולדת של כל אחד מכם.
שפע ו
עינת

דינדה

New member
עינת

לא נתת לנו כל מידע בפעם שעברה... בזמנו שאלתי בנושא בריאותי ולכן לא קיבלנו מידע... דינדה.

עינת

New member
דינדה ../images/Emo24.gif

עכשיו אני נזכרתתתת מה שלומך יקירה? את נמצאת בשנה 4 שזו צרכה להיות שנת מרגוע,שנה בה אין לבצע שינויים ויש לדאוג לבריאות.נסי לא להיות בקורתית יותר מדי ומלאי את המצברים. בעלך לעומת זאת בשנה 1 שזו שנה של התחלות חדשות בה הוא יכול להתקדם ולממש דברים שרצה מזמן.
שפע ו
עינת

דינדה

New member
תודה עינת

הלוואי שהייתי יכולה להגיד שזו שנת מרגוע... מעולם לא היתה לי שנה שבה אני צריכה לקבל כל כך הרבה החלטות. תודה רבה עינת על התשובה. ערב נעים ! דינדה.

למעלה