היי עינת

xxxooo

New member
היי עינת

באיבחונך ציינת ששנת 2002 תהיה שנת שינויים. האים יתכן ששינויים אלו יתרחשו כבר בינואר, או שיתרחשו רק מיום הולדתי החל בספטמבר (שלמעשה יוצא כמעט בסוף השנה)? תודה איילת

עינת

New member
XXX000 ../images/Emo24.gif

השינויים יתחילו להתרחש בינואר.נכון שרב הנומרולוגים טוענים אחרת ומחשבים שנה אישית מיום ההולדת אני חולקת על כך במקרים מסויימים מתוך עבודה של שנים הבנתי שכל אדם הוא אינדבדואל גם מבחינת הכללים הנומרולוגיים והרבה פעמים אני עובדת באופן קצת שונה אשר מוכיח את עצמו.
שפע ו
עינת

xxxooo

New member
הבהרה ../images/Emo62.gif

ניסיתי פעמים רבות לחזור לשם המשתמש המקורי, אך משום מה, באף אחת מפעמים אלו שם המשתמש מסרב להתעדכן. אין לי חיבה מיוחדת ל-xxxooo, וכפי שניתן לזהות, איני כותבת בעילום שם (תמיד כותבת שת שמי בתחתית הדף). * ובהמשך לתשובתך...האים הבנתי נכון?... השנה מתחילה מינואר, כי כך את מחשבת, או שבמקרה שלי שיטה זו נראית לך מתאימה יותר? איילת

עינת

New member
איילת ../images/Emo24.gif וגם ../images/Emo137.gif לחג

השנה מתחילה מינואר במקרה שלך,כיוון שהשאלות אישיות גם התשובה אישית ולא באופן כללי... לגבי שם המשתמש יש למטה הודעה של הנהלת הפורומים הכנסי אליה ופעלי לפי ההוראות ליציאה מסודרת מהמערכת ולאחר מכן תצליחי לחזור לשם המקורי או איזה שבעצם בא לך.. (גם אצלי היתה אותה בעיה והיא נפתרה בעקבות ההסבר הנ"ל) חג שמח יקירה
שפע ו
עינת

xxxooo

New member
כל ניסיונותי להפטר משם זה כשלו....

לא זיהיתי עדיין היכן מבטלים הרשמה (או שפעולה זו רק אצלי מסרבת להתבצע). מעבר לכך, חג שמח גם לך, ושבוע נפלא

למעלה