היי עינת

shul

New member
היי עינת

רציתי בבקשה לדעת על מידת ההתאמה שלי עם הבחור שאלו הפרטים שלו, לאיזה שם יש להתייחס לזה שרשום בתעודת זהות או זה שמשתמשים בו ביומיום ? הפרטים הם מימין לשמאל כאשר נתתי את השמות ביומיום, אני - 3 6 3 1 משפחה- 1 3 1 1 6 ת.ל. 15.11.73 הוא - 2 5 1 משפחה - 3 6 1 ת.ל. 30.9.66 תודה

עינת

New member
היי shul ../images/Emo39.gif

טוב שרשמת את השם בו אתם משתמשים ביום יום כיוון שלו יש את הויברציה הגבוהה ביותר ועל פיו אני בודקת את ההתאמה. יש בינכם התאמה מדהימה,כל הנקודות אותן אני בודקת (6 במספר) מתאימות. יחד עם זאת כיוון ששמותיכם נותנים 4 (שלך) ו-8 (שלו) קיימת קרמה בלתי פתורה בינכם ויתכנו קשיים בזוגיות. בהצלחה
שפע ו
עינת

shul

New member
תוכלי בבקשה

להרחיב עבורי קצת יותר מה המשמעות של קרמה לא פתורה, ואיך הקושי שזיהית בזוגיות עולה בקנה אחד עם ההתאמה המדהימה שקיימת ב- 6 הבדיקות? זה לא סותר? אני מוכרחה לציין שאת צודקת ביותר מ- 100% (אם אפשרי לומר זאת) אכן יש ביננו משהו לא פתור מזה 5 שנים, אך מעולם לא היה לנו קשר נורמאלי, אני בהחלט מרגישה שיש חיבור עליון, אני אשמח לקבל הסבר לכך ממך, תודה תודה ושוב תודה

עינת

New member
shul אנסה ../images/Emo13.gif

הקשר בינכם הוא קשר עם חובות מגילגולים קודמים,כיוון שבחיים קודמים נשארו דברים פתוחים הרי שכאן הגיע הזמן לתקן ולפתור.אין זה אומר שעליכם להיות זוג לשם כך למרות שזו אחת הדרכים אם עושים נכון את הדברים. הקושי הוא עובדה קיימת (והרי את אכן מאשרת שהוא קיים)אך הוא אינו סותר את ההתאמה,נראה בעינייך שהתאמה פירושה גן של ורדים? אם הנושא מטריד אותך והיית רוצה לבדוק את הדברים לעומקם הייתי ממליצה לך על יעוץ אישי בו תוכלי להבין יותר ובעקבות ההבנה לפעול ולבחור מתוך מודעות.
שפע ו
עינת

shul

New member
קצת הבנתי וקצת הסתבכתי

תודה על התשובה, מה המשמעות של חובות מגילגולים קודמים, האם זה משהו שחייבים לפתור,כי אנו תמיד במצב של אי החלטה ואי יישום ולמעשה אי שום דבר, אבל תמיד יש משהו. תודה

עינת

New member
המשמעות היא

שאם רוצים להשתחרר סוף סוף יש לסגור את המעגל. במידה ולא תסגרו מעגל ולא תפתרו את הדרוש,הרי שהדבר ירדוף אחריכם הלאה במהלך תקופות חיים שונות וחבל. כל התנסות,כל מפגש שלנו וביחוד מפגש משמעותי עם אנשים הוא שעור ומי שמסרב ללמוד אותו,מקבל "נכשל" וצריך לעבור אותו שוב ושוב עד שיקבל "ציון עובר". בהצלחה אור שפע ואהבה עינת

shul

New member
איך עושים את זה

איך סוגרים מעגל? איך פותרים את הדרוש? אני באמת רוצה להתקדם קדימה, כי אני לא רואה את עצמי איתו, הוא לא אמין בעיני, אבל זה גם לא בשליטתי החזרות האלה, זה יותר חזק ממני, תודה

למעלה