היי עינת

noahle

New member
היי עינת

מה שלומך יקירה? רוצה לשתף אותך במה שעובר עליי בשבוע האחרון. שבת האחרונה הייתה נעימה. נשארנו בבית קיבלנו את השבת בנעימים, אך כנראה שלמישהו היו תכניות אחרות. עומר התחיל עם חום שעולה ויורד עד היום...כבר חמישה ימים שאני בפיג'מה התלתלים שלי מפוזרים לכל עבר, ללא שינה, בלבול של שעות, לא יום ולא לילה.בקבוקים מפוזרים מזרקים לכל תרופה ולכל צבע... החום עדיין עולה ויורד והיום סוף סוף יש רופא .אני גרה בישוב מרוחק מהעולם וזו הבעיה. אבל זה סיפור אחר. העניין הוא שעומר נהייה ילד אחר, וטוב להכיר גם את העומר הזה.לא פראייר הקטן הזה שרוצה חום ואהבה ושיבינו אותו. האם האובר פינוק הזה ישגע את עומר? האם הוא יבין שהפינוק הזה רק כשחולים? או שיאמץ את השיטה לשגרת היומיום שלנו...אני צריכה להיות מוכנה לכל מקרה שיהיה... האם הסדר יום שבנינו עד היום התמוטט, עבודה של 5 חודשים ירדה לטמיון? עומר לא מוכן להיות בסלקל לא על השטיח עם כל המשחקי גירוי שלו, לא עם אבא שלו, לא בעגלה רק עליי. נחמד ונעים אבל כבר אין לי כח בגוף יומיים לא אכלתי כי אני במרתון כאן לקלח אותו להוריד חום בזמן שהוא ישן אין לו חום וכשהוא קם הוא רותח אז מתחיל סוג של לחץ להוריד את החום. אני עייפה בחיי. והכי חשוב שלי איך לחזור איתו לשגרה הנעימה שבנינו יחד מהיום שנולד? השכבה בשעה 06:15 לאחר מקלחת ובקבוק עד הבוקר? אמאלה מה קרה פה? לעזרתך הכנה אודה חג שמח כשר ופורה נועה

הילד זקוק לתחושת מוגנות

שלום רב נועה, ראשית אני שולחת מכאן ברכה לבריאות מהירה ושלמה. הילד חולה, קודח מחום. מטבע הדברים סדר היום משתנה. הילד זקוק לתחושת מוגנות. את עייפה, רצוי שתבקשי עזרה. עלייך לשמור ולצבור כוחות למענך ולמענו. התרשמתי מהיכולת שלך לחשוב רחוק (ברגעים אלה) ולהבין שעומריקו רוקם חוזה חדש עם החיים ויש סיכוי שהסידור ימצא חן בעיניו. לכן, כדאי אם ניתן, ועד כמה שאפשר לשמור על שגרה. יחד עם זאת, כרגע יש להתמודד עם המציאות. הדרך הטובה היא לזרום. במחשבה שנייה, נבואה ניתנה לשוטים. מי יודע מה יהיה לכשיבריא? בואי נזרום ונראה. מה דעתך? עינת גבע, מכון אדלר.

noahle

New member
ידעתי שתצליחי להרגיע אותי

חיכיתי כבר לתגובה ממך ומעומס רב ועייפות רק עכשיו פתחתי את התשובה שלך. זורמת (גם אם מתוך עייפות מצטברת) כנראה שאין לי הרבה ברירות. ואגב לאט לאט חוזרים לשגרה המצב הרבבבבבה יותר טוב כבר אלפי תודות לך חג שמח נועה

את מתוקה ו... חזקה...

הי נועה, את מתוקה ו... חזקה, אני שמחה לשמוע שאתם חוזרים בהדרגה לשגרה מברכת אותך לחג של חרות , בריאות ומנוחה בברכה, עינת גבע, מכון אדלר

למעלה