היי עינת

xxxooo

New member
היי עינת ../images/Emo39.gif

בחור ש"שמתי עליו עין": משפחה: 41666 פרטי: 5915 ת.ל: 63 3 30 ושוב הפרטים שלי: משפחה:54931 פרטי: 43111 ת.ל: 71 9 19 *לא ידוע אם אקטואלי, ובכל זאת אשמח לשמוע לגבי התאמה, לפני שאבצע "my move"
איילת

עינת

New member
היי XXX000 ../images/Emo13.gif

מבחינת התאמה ,יש התאמה די גדולה אבל וכאן יש אבל גדול, דעי שנתיב גורלו של הבחור מעיד על קשיים בחיי הנשואין ויותר מכך בדיקה מסויימת שאני עורכת העלתה קושי בקשר שאם יוביל לנשואין יסתיים בגרושין.
שפע ו
עינת

xxxooo

New member
המון תודה

אבל...עינת....באמת...שמי איילת, וכמו שכבר הזכרתי קודם איני מצליחה להחזיר את שם המשתמש לאיך שהוא היה קודם (איילתt). אז שוב- תודה על האינפורמציה החשובה
איילת

עינת

New member
איילת ../images/Emo24.gif

מתוך שמירה על פרטיותך אני משתמשת בניק ניים אבל... אשתדל להבא לזכור לפנות אלייך בשמך

xxxooo

New member
ברשותך, עוד שאלה....

לגבי התאמה עם ידיד קרוב: פרטי: 2111 משפחה:51174 ת.ל: 58 5 15 *בעיקר מתוך סקרנות, ולא מתוך מניע נסתר. אם תוכלי לענות לי גם על שאלה זו, אשמח

xxxooo

New member
וואו...

נישואין...משהו...תוכלי לפרט קצת (אנחנו מכירים כבר המון זמן)

xxxooo

New member
אגב

עם כל הכבוד לנומרולוגיה אני חייבת לציין, שקשר זה אמנם היה ארוך מאוד, אך נחל כשלון חרוץ לכל אורכו,רצוף תסכולים ועוגמת נפש. נשארנו ידידים, אך המטען קשה מנשוא

עינת

New member
איילת ../images/Emo13.gif

את רואה הגעתי בסוף
יש בינכם התאמה מושלמת אבל רק אתם יכולים לבחור מה לעשות איתה ועובדה שנשארתם ידידים. נשואין או לא איני יכולה לומר כיוון שאתם עושים את הבחירות בעצמכם.אם תחליטו שאתם רוצים אחד בשני ותרצו אשמח לסייע בידכם ביעוץ זוגי אבל זה צריך לבוא משניכם יחד.
שפע ו
עינת

עינת

אם זה יהיה רלוונטי בהחלט נשמח לבוא ליעוץ. אולי בשנת 2003
(שנת הנישואין עפ"י איבחונך). יישר כח איילת

למעלה