היי עינת

לילך1

New member
היי עינת ../images/Emo13.gif

קודם כול אני חייבת להגיד ... כל הכבוד !!!!! על הפרוייקט שלקחת על עצמך בפורום הורים
ברשותך גם אני הייתי רוצה לקבל פרטים והתאמה לגבי שמות הילדים ..אם לא אכפת לך... שם פרטי: 2,2 שם משפחה: 1,6,2,5 תאריך לידה : 11/8/98 (בן) שם פרטי : 1,6,2,3 שם משפחה: 1,6,2,5 תאריך לידה : 28/4/2000 (בת) בתודה ומכל ה-
לילך

עינת

New member
היי לילך ../images/Emo39.gif ותודה

בנך ילד מאוד מאוד רגיש,גם בגלל תאריך הלידה והשם רק מוסיף אש למדורה. הייתי רוצה להוסיף לו כח הגיון וכושר סיבולת,מה ששמו לא נותן(אלה ההפך). הבת גם היא רגישה אך יחד עם זאת יש לה אופי חזק והיא תדע כבר לנווט את הרגישות ולשלוט בה.
שפע ו
עינת

לילך1

New member
אז מה עושים...

כלומר השם של הבן לא מתאים לו??? מה אפשר לעשות ???? איך מוסיפים כוח הגיון וכושר סיבולת??? הדברים החסרים לו הם לא דברים נרכשים שמקבלים עם הזמן? מכל ה-
לילך

עינת

New member
לילך

אכןהשם לא מתאים לו ובמקרה שלו שינוי שם מאוד יועיל לו.קיימים מקרים בהם עבודת מודעות יכולה לפתח כישורים שחסרים לנו אבל במקרה זה יהיה קשה וכמעט בלתי אפשרי להגיע לתוצאות.ישנם דברים שאכן נרכשים במהלך הזמן אך ברגע שאין בסיס יש בעיה ליישם אותם.
שפע ו
עינת

לילך1

New member
שינוי שם?

שינוי שם לגמרי או הוספת עוד שם??? ואיזה שם כן יכול להתאים לו??? שם אחר ישנה לו את האופי??? אני ממש לא מבינה אשמח אם תוכלי להסביר לי יותר ...והשם של הקטנה כן מתאים לה ואיתה אין בעייה??? מכל ה-
לילך

לילך1

New member
לפני שאני הולכת לאיבוד..

בדף הבא אני מעלה למעלה ברשותך את השאלה האחרונה...בקשר לשמות הילדים מכל ה-
לילך

עינת

New member
לילך

סליחה אבל לא הבנתי את שתי הודעותייך האחרונות,עניתי על שתי השאלות הקודמות... אנא הסבירי.
שפע ו
עינת

למעלה