היי עינת

יוטל

New member
היי עינת ../images/Emo13.gif

רציתי להתייעץ עימך בקשר לעבודה ומקום מגורים. שמי: 4,1,2,1 שם משפ´: 1,6,2,5 ת.ל. 10.10.69 בעלי: 3,1,3 ת.ל 8.11.66 תודה רבה

עינת

New member
היי יוטל ../images/Emo39.gif

זו הפעם השלישית שאני מקלידה - נקווה שהפעם יצליח ... חביבה מה השאלה בעצם? כדי לייעץ אני צרכה לדעת מה את שואלת. אמנם זכור לי מייל או מסר ממך אבל- איני עומדת ב"ריצות" מהפורום למייל ובחזרה,מה שגוזל ממני זמן יקר בו אני יכולה לענות לשאלות נוספות בפורום... אתם רבים ואני אחת
אז אנא ממך שאלה בבקשה. שבת שלום
שפע ו
עינת

יוטל

New member
אני שואלת..

חשבתי שזה ברור, בנוגע למקום מגורים ועבודה. כרגע שנינו תקועים בעיניין העבודה (מחוסרי...)האם צפויה איזשהי פריצת בעיניין או שנמשיך לדשדש. האם מקום המגורים (דירה 16, חו"ל) מתאים? תוקע? תודה

עינת

New member
יצליח או לא יצליח?../images/Emo5.gif

זו הפעם העשירית שאני מנסה לשלוח תשובה... דעי כי שום דבר בחיים אינו ברור,זו היא הטעות שרבים מאיתנו עושים- לוקחים את הדברים כמובנים וברורים ולאחר מכן לא מבינים איך קרה שלא הבינו אותנו... ובנוגע לשאלתך,איני רואה פריצת דרך קרובה,את נמצאת בשנה של שינויים ובעלך במצב שהכל קפוא,נראה כי עכשיו עליכם לקחת את מה שנקרא בדרככם בצפיה לימים טובים יותר (שיגיעו). גם מס" הדירה אינו מיטיב עמכם והייתי ממליצה לנסות לעבור משם לדירה מס" 4 (13,31.40,4) או 8 מה שיותר מתאים לכם בשלב זה. בהצלחה
שפע ו
עינת

יוטל

New member
תודה על התגובה, וכמובן עוד שאלה

בקשר לבעלי, מתי הכול יפשיר? אמאלה... יש משהו גדול, ממש בחיתולים, בגדר רעיון(איזושהי יוזמה שהוא מריץ )האם זה יקרה? או שמא נחזור לארץ בקרוב? ואת צודקת, לפעמים צריך להגיד את הדברים כמו שהם, בצורה ברורה ולא לצפות שיבינו מה שרצינו (במקרה דנן, חשבתי שזכרת מהמסר...סליחה..) תודה

עינת

New member
יוטל ../images/Emo24.gif

מאוד קשה לי לענות לשאלותייך,כיוון שבנומרולוגיה נראת מגמה כללית וכאשר אני מעוניינת בתשובה יותר ספציפית בנושאים ששאלת אני פונה לעזרת קריאה בקלפים.נסי למצוא במקום בו אתם חיים בעל/ת מקצוע רציני בתחום (בררי רקע וקבלי המלצות אם אפשר כיוון שישנם הרבה שרלטנים בתחום)שבודאי יוכל לתת לך תשובות לשאלותייך בפגישה אישית. בהצלחה יקירה
שפע ו
עינת

למעלה