היי..עיירף טוף

ת ו ק

New member
היי..עיירף טוף

ובכן.אני חדש בפורום.מקווה שאתקבל בברכה.(לא..לא צריך מחיאות כפיים..) והנה לנו שעת סיפור..(אמיתי.) הייתי נשוי במשך המון שנים.. במסגרת עבודתי..(מוסיקה..וחיי לילה..)הכרתי מישהי הצעירה ממני במספר שנים.. למן הרגע הראשון..ידעתי כי היא האשה שאיתה ארצה להמשיך את חיי. במקביל ולגמרי לא קשור אליה יחסיי בבית התערערו לחלוטין..בגלל מכלול של סיבות ..ושוב.. לא קשורות אל אהובתי.האהבה שהתלקחה עם הלא חוקית.(הגדרה נכונה..רק שאני לא אוהב אותה..)הייתה כאש בשדה קוצים.. היחסים התהדקו.. ובגלל אופי עבודתי..יכולתי לשהות במחיצתה ימים לילות שבתות וחגים..בעצם היינו זוג לכל דבר(במשך 7 שנים..).. במקביל אני התחלתי בהליכים ראשוניים לגירושים.. אבל ההליכים איך לומר.. התארכו במקצת.. עם הלא חוקית התחלנו לתכנן את פרק ב'..אני אב לשלושה בגירים..הייתי מוכן אף לילדים בפרק ב'..אך אהובתי הלא חוקית החלה קצת ללחוץ לגבי הגירושים ורצתה ..וזה מובן שכבר אעבור אליה..עוד לפני תום ההליכים.. אני התמהמהתי מעט..והלא חוקית החליטה להיפרד ממני ולהמשיך בחייה..מיותר לציין שאני התרסקתי..פיזית נפשית ריגשית.ולקח(אני עדיין בתהליך..)לי 10 חודשים להתרומם על הרגליים..או אז קיבלנו אני ואישתי/אקסתי את ההחלטה להתגרש בהסכמה,ללא ריבים..(שהיו נחלתנו בעבר..)וכך עשינו...מה שהכי מעניין פה זה שאני כל הזמן חשבתי על איך אני מודיע לאהובתי כי התגרשתי..(שהרי מילותי נאחרונות לפני שנפרדנו היו-2007 לא הסתיימה.ועד סוף שנה זו אני אהיה גרוש..אז בבקשה.. חכי לי..תצאי ..תבלי..אבל תמיד שיהיה לך בראש שאני עד סוף השנה -גרוש..) לאורך כל זמן הפרידה ניסיתי לשמר איזשהו סוג של קשר.אך כל ניסיונותיי נתקלו בחומה... עכשיו כשאני גרוש..וגר לבד..ניסיתי לאתר אותה דרך אתרי היכרויות..ומה רבה הייתה הפתעתי שאכן היא נמצאת ופעילה בכמה אתרים.. פעילה-ז"א עדיין לא מצאה מישהו..לקחתי יוזמה לידיים ושלחתי לה יותר ממייל אחד..ואני יודע בוודאות שהיא קראה את המיילים שלי..אך עדיין אין ממנה שום תגובה. נכון לעכשיו היא האשה שאני רוצה לחיי.ההתאמה בינינו -מעל ל100%אבל אני כבר לא יודע מה לעשות..אני רוצה שזה גם יבוא ממנה..אולי אני סתם מנסה והיא בעצם כבר בעולם אחר?אני ממש אבוד ..אבל אני עדיין לא אמרתי נואש..נראה ..ימים יגידו.. אם יש למישהו דיעה טובה/רעה..אפשר להגיב..

ת ו ק

New member
מצטער שהסיפור קצר וחסר בהמון דברים

אבל כדי לכתוב עלינו בפירוט נדרשים ימים שלמים..חשוב לציין..שבשום פנים ואופן הגירושים שלי הם תוצאה של אהבה מחוץ לנישואין חשוב לציין -שהיא אהבת חיי..ואני ידעתי אהבות בחיי.. חשוב לציין שאם היא לא תרצה בקשר ..שלפחות תחזיר לי את ליבי..שנמצא אצלה..

רות 2

New member
תראה אם הצעד היחידי שעשיתה

עד כהזה.... מיילים והמתנה לתשובה.... אפסססס אתה לא משהו ... במקום לשבת פה ולכתוב לנו תרים טלפון ,חזר אחריה אמור לה מה שנאמר כאן .... אם האגו לא ממש נותן לך זה סימן מובהק שאבה גדולה זה לא ... ואם היא כבר מצאה לה או טעמה אהבה גדולה יותר ...... אל תתקע בעבר פשוט המשך הלאה אם הכאב ..והאמון שמגיע לך הכי טוב אגב איך אתה רוצה ממהנ ת'לב... עטוף בצלופן או ברוטב מטבוחה ....

ע פ ר ל ה

New member
ביננו תוק...

אני מאמינה שלכל אדם יש את התשובות לעצמו,עם עצמו. אתה הרי יודע מדוע הקשר התחיל,ומדוע התמהמהת בדרך... ובאמת רק לך יש את התשובה לעצמך,מדוע הוא הסתיים. אפילו לא דרוש לכך מחפרון כדי לגלות משהו נסתר. הכל גלוי לעיניך, לרגשותיך, לליבך,ולאינטואיציה שמנחה אותך. אז מה לי יש לחדש לך שלא ידעת? כלום. מי היה שם בזוגיות? מי חווה,שמע,טעם,הבין,הפנים,קלט... רק אתה בלבד. ולכן הסוד במרכאות כפולות,נמצא בראשך ובליבך. מה דרוש אתה שואל? אשיב לך... דרוש אומץ להכיר באמת הכי אמיתית. עם כמה שתנסה לעשות מניפולציות וסלטות ומחבואים... האמת תשים לך רגל כל פעם מחדש,ותדרוש שתעצור ותסתכל עליה. עכשיו בוא ותספר לך,מדוע היא לא רוצה אותך. מבטיחה להקשיב קשב רב. ליל מנוחה

ע פ ר ל ה

New member
ערב טוב...

אני רק כאן כדי לנהל שיח ברבים
ב'מת סורי... לא שם...ושם... הנאים החדרים בעיניך? הנעימים השכנים בעיניך? אם כן,שב עמנו

למעלה