היי! עזרה!

Dan Radcliffe

New member
היי! עזרה!

אני חייב לדעת בדיוק איזה תנאים צריך בשביל להתחיל להשקיע במניות ? וגם איך כל הבורסה והדבר הזה עובד? אני רוצה להבין את כל מה שכתוב בעיתון בנתוני הבורסה בבקשה תעזרו לי! בתודה מראש!

Dan Radcliffe

New member
אילן.אין תחום באופן ספציפי

חוץ מהבורסה ושוק ההון והחבר`ה שם לא רציניים ואני יכול לפרט:כמה כסף אני צריך שיהיה בחשבון הבנק שלי בשביל לרכוש מניה? מה המינימום שנדרש בקנית מניות? זאת אומרת האם אני יכול לקנות מניה בודדת או שיש רף מסוים? וגם מה זה אופציות למשל אופציית המעו"ף ובמה זה שונה במניה? מקווה שתענה . בתודה דניאל.

אמיר72

New member
כמו שאילן אמר - רחב מדי

אני אתחיל דווקא מהסוף - אופציות הם אחד התחומים המורכבים והמסוכנים כאחד בשוק ההון. עצתי החמה - אל תתעסק אתם לפני שתלמד דברים יותר בסיסיים. לגבי מניות - ברמה העקרונית אתה יכול לקנות מנייה בודדת במחיר של שני ש"ח, אבל יגבו ממך עמלות מינימום של 25 ש"ח לפחות ... בין השעות 8:30-9:45 אתה יכול להזמין כל כמות, אפילו מניה בודדה אחת - וכנ"ל בין השעות 16:45-17:00. בטווח הזמן שבין שעות אלו אפשר לקנות בכמות מינימלית של 1000 ש"ח עד 5000 ש"ח, תלוי במניה. החבר'ה בשוק ההון דווקא רציניים, פשוט הם מתקדמים יותר ממך. ממליץ לך ראשית לקרוא ספר רציני בנושא, ואז לשאול שאלות שתוכל לקבל עליהן תשובה מסודרת.

n i s s i m 1

New member
אתרים העוסקים בתחום

למשל: http://www.bankrate.co.il/site/banking_main.asp יש שם פורומים העונים על שאלתך ונותנים מענה למי שאין לו מושג כיצד מתחילים בהשקעה במניות. לא יודע אם מה שעשיתי חורג מכללי הפורום, אך לפחות לא מתנגש עם האינטרסים של הגולש דן.

למעלה