היי עזרה!!!!!!!!

• פותח הנושא GK_FF
  • פורסם בתאריך

GK_FF

New member
היי עזרה!!!!!!!!../images/Emo53.gif

תיראו, יש לי איזה מיקס מצחיק של הרבה שירים, אז אני רוצה לדעת כמה שאני לא יודע מה השם שלהם (אבל אני מכיר את השירים) אז אלא המילים: I Wanna push you around well i will well i will i wanna push you down well i will well i will i wanna take you for granted i wanna take you for granted yeah yeah well i will i want somthing else to get mw through this לא מבין את המשפט baby baby i want something else i´m not listening when you say that ooooooooooooo (לא מבין מה הוא אומר פה) אוקיי בשיר הזה אני ממש לא בטוח זה בערך מה שאני מבין candy hair in my chair maybe shell stare at my direction yeah ****** shurely is a green (מה זה המשפטים האלה??? אני ממש לא מבין) dig it it´s closing time one last call for alcohol so finish your wiski or beer closing time you don´t have to go home but you can´t stay here!!! i know who i want to take me home i know who i want to take me home i know who i want to take me home זהו מי יכול לעזור לי?

הראשון...

לשיר הראשון אם אני לא טועה קוראים "Bent" והוא מבוצע ע"י Matchbox 20... הצעה שלי, הפנה את שאלתך גם לפורום "זיהוי שירים", יתכן ושם ידעו עוד אנשים

FaithNoMore

New member
הנה תשובה לכל השירים

הראשון push של machbox 20 השני semi-charmd life של third eye blind השלישי sex and candy של מארסי´ס פלי גראונד והשלישי closing time של semisonics יש לך טעויות רציניות במילים! במיוחד ב SEX AND CANDY ודרך אגב השיר שיש לך (המיקס) אני חושבת שזה "האלטרנטיב פולקה" של אל ינקוביץ´. שמחה לעזור שירלי

GK_FF

New member
קודם כל תודה רבה

חוצמזה מה את רוצה אני רק בכיתה ט´, וכתבתי את זה בזמן ששמעתי את השיר והייתי חייב לעמוד בקצב, כן זה אכן שיר הפולקה של wierd al (ויש לי 100 בתעודה באנגלית אז שקט טחח :) )

GK_FF

New member
אוווווווווווווווווווווופס

רק עכשיו קלטתי שדיברת על טעויות ולא טעויות כתיב, סליחה (בדיוק 12 שעות אחריי, חח)

למעלה