היי עזרה דחוף ל MP3

a y e l e t 7 8

New member
היי עזרה דחוף ל MP3

היי לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי בסוגייה הבאה איך אני מעבירה שירים מדיסק שאני מכניסה למחשב אל ה MP3 שלי?? מהם השלבים איך אני מעבירה שירים מהדיסק למחשב ואיך אני מעבירה מהמחשב אל ה MP3 ?? אנא רישמו בפירוט- תודה תודה@@

הדרך הכי נוחה

היא באמצעות המדייה פלייר של Windows . אחרי שאת מכניסה את הדיסק למחשב נפתח לך חלון שנותן לך מספר אפשרויות. את צריכה לבחור ב- Rip music מה שקורה אחרי שאת בוחרת באפשרות הזו זה שנגן המדייה מעביר את השירים מהדיסק למחשב בפורמט mp3. בדרך כלל התקייה שאליה מועברים השירים הינה תקיית ה- my documents ובתוכה תקיית My music. אפשר לשנות את זה אבל כרגע אין טעם להסתבך. אחרי שההעברה הסתיימה את פשוט צריכה לחבר את נגן הmp3 שלך ולהעביר מהתקייה שבה נמצאים השירים לתקייה של הנגן. הנגן יופיע ב- my computer או ככונן נוסף ( removable disk או mass storage device) או שאם יש לך נגן רציני הוא יופיע כהארדיסק נייד או בשם של הנגן (אם מדובר באיי פוד או איי ריבר או איי אודיו מהדגמים המתקדמים). מקווה שזה עוזר...

a y e l e t 7 8

New member
היי חמודה - עשיתי את כל התהליך וזה מה שקרה:

עשיתי את כל מה שרשמת אבל אחרי שגררתי את כל השירים שהעברתי מהדיסק למחשב אל תיקיית ה MP3 וניתקתי את הנגן מהמחשב - הקשבתי לשירים שבנגן עם האוזניות והשירים שהעברתי מהדיסק למחשב פשוט לא היו שם... איפה נעוצה הבעיה לדעתך ??

חמוד, לא חמודה:)

אם העברת את השירים רק מהדיסק למחשב אבל לא מהמחשב לנגן mp3 אז הם לא יהיו עליו. צריך להעביר אותם לנגן. הנגן יופיע ב- my computer כפי שציינתי בהודעה הקודמת. במידה וכן העברת, ייתכן שלא העברת לתקייה הנכונה בנגן עצמו (למרות שזו לא אמורה להיות בעיה). על איזה נגן מדובר?

a y e l e t 7 8

New member
היי חמוד - אז ככה -

הבעיה היא שלאחר שאני גוררת את השירים מהמחשב (אחרי שעשיתי כבר RIPּCOVNERTING ונתתי להם שמות) אל התיקייה של הנגן ואני מקשיבה לשירים בנגן הם פשוט לא שם. גם מספר השירים בנגן לא עולה זאת אומרת הוא נשאר כל הזמן על 32 שירים גם אחרי שאני גוררת עשרות שירים מהמחשב לנגן... איפה הבעיה ? הנגן הוא SANSA של SANDISK .. יש לך רעיון אולי איפה הבעייה נעוצה ? תודה !

מעניין...

לא ברור לי בדיוק מה יכולה להיות הבעיה. כשאת פותחת את התיקייה של הנגן במחשב, האם את רואה עוד תיקיות או רק את השירים שהעברת אליו?

a y e l e t 7 8

New member
אז ככה -

ממחשב אחר הסתדרתי והעברתי את השירים בלי בעייה אבל לשאלתך - בשני המחשבים , כשאני פותחת את התיקייה של הנגן במחשב אני רואה רק את השירים שהעברתי אליו ההבדל הוא וזה מה שהבחנתי שהקבצים שהעברתי שנקראים CDA משהו כזה לא מושמעים וכל השאר שי עליהם אייקון של תו כחול - כן מושמעים וזה ההבדל.. אולי פשוט צריך להפוך אותם לקבצי MP3

למעלה