היי עזרה דחוףף

ללוווש

New member
היי עזרה דחוףף

הי! אני דתיה וקניתי בגד ים ממש יפה.. הוא משולשים ומכנס.. ממש ממש יפה.. עכשיו.. יש לי חברה שאמרה לי שהיא לא תלך עם בגד ים כי זה כמו ללכת ברחוב עם חזיה ומכנס קצרצררר... ואני לא יודעת מה לעשות! כי אני לא אוהבת ללכת עם גופיה ומכנס כאילו .. זה לא יפה.. אבל מצד אחר היא צודקת.. אבל חשבתי שאולי היא אומרת את זה בגלל שהיא לא כ"כ רזה ואם היא היתה יותר רזה היא היתה הולכת ככה.. אני כבר לא יודעת מה לחשוב.. יש לכם עצות? דעות?? תודה לעונות :)

אממ

כפי הידוע לי דתיות נכנסות למים עם חולצה קצרה ומכנסיים. גופייה זה מתאים יותר לריצות... תתייעצי עם אמא

אממ

כפי הידוע לי דתיות נכנסות למים עם חולצה קצרה ומכנסיים. גופייה זה מתאים יותר לריצות... תתייעצי עם אמא

אני אנסה לעזור

כדתיה לא היה אכפת לי ללכת עם מכנס קצר וגופיה ברחוב אם היה לי גוף נורמלי, חברות שלי [דתיות כמובן] הולכת כך לים. ובקשר למה שארנון אמר, אם אתה לא יודע פשוט אל תגיב כי מה שאני יודעת, ואני חיה את זה אז תאמין לי שאני יודעת, דתיות לא הולכות עם חולצה ומכנס לים אלא אם כן הן דוסיות.

סתיו מם

New member
אין לי ידע בנושא

הייתי מנסה לבדוק מה מקובל בסביבה ואצל חברות...

Roniii

New member
וגם...../images/Emo42.gif

אני מצטרפת לסתיו ורוצה להוסיף: כדאי לך לבדוק איך מגיבה הסביבה ולשקול מה תהיה התוצאה של לבישת בגד הים, ומצד שני לזכור שלפעמים חשוב ללכת עם האמת הפנימית שלנו ועם מה שחשוב לנו באמת. אני חושבת שלא משנה מה תחליטי, הכי חשוב הוא שאת תרגישי שעשית את הדבר הכי נכון לגבייך ושתוכלי להרגיש איתו טוב אחר כך

למעלה