היי!! עזרה בבקשה!!

limchuk

New member
היי!! עזרה בבקשה!!

אני עושה מעין הרצאה על מוזיקה, ורציתי בקשה שתעזרו לי קצת. אני צריך זמרים/זמרות/להקות מכל סגנונות וכל ז'אנרים שבלטו ב: שנות ה-50 ה-60 ה-70 וכו' וכו' עד היום. ואם יש לך פרטים מעניינים/עסיסיים או כל דבר ששווה לדעת על האנשים האלה אני גם ישמח לדעת. כל רעיון לעוד נושא להרצאה יתקבל בברכה!!!!!!! תודה רבה!!!!!! גמר חתימה טובה ושנה מתוקה!!!!!

limchuk

New member
אגב ,לא כל הסגנונות והזאנרים

כמובן... רק פופ! תודה!

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo29.gif מה שאני יודע-

שנות ה-50: אלביס פרסלי שנות ה-60: הביטלס, פרנק סינטרה שנות ה-70: הרולינג סטונז, קווין (?) שנות ה-80: מדונה!, מייקל ג'קסון!, קווין, דפש מוד, סינדי לאופר, קיילי מינוג, פרינס, הפט שופ בויז, A-Ha שנות ה-90: מדונה!, מאריה קארי!, וויטני יוסטון!, בריטני ספירס!, רוקסט, מייקל ג'קסון, בקסטריט בויז, ספייס גירלז, ריקי מרטין, רובי וויליאמס שנות ה-2000: בריטני ספירס, כריסטינה אגילרה, ג'סטין טימברלייק, מדונה, מאריה קארי, קיילי מינוג, גוון סטפאני, ג'ניפר לופז אם אני אזכר בעוד אני אוסיף

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo29.gif נזכרתי בעוד כמה ../images/Emo122.gif

שנות ה-70: אבבא, חמישיית ג'קסון (Jackson Five) שנות ה-80: וואם (Wham), דוראן דוראן שנות ה-90: ג'ורג' מייקל, שאניה טוויין, ג'אנט ג'קסון

מושיק20

New member
ןאיך אפשר לשכוח../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif

ברברה סטרייסנד שהתחילה את הקריירה שלה בשנות ה- 60 עם המחזמר, שהפך לסרט, שהפך לאלבום: "Funny Girl". מאז ועד היום היא הוציאה 61 אלבומים (28 מתוכם הגיעו אל עשרת הגדולים בארה"ב) ושרדה 5 עשורים של הצלחה גדולה כזמרת, שחקנית, במאית ומפיקה. היא הוכרזה בעבר ע"י איגוד המוזיקאים בארה"ב (כמו אקו"ם אצלנו) כזמרת הנמכרת ביותר עד היום, שניה לאלביס ומקדימה את הביטלס.

Shiri from the block

Active member
ג'סטין לא היה בשנת 2000 הוא היה בשנת 2002, בשנת ה2000 אנסינק עוד היו ביחד ומאוד מצליחים.. וגם שכחת את בקסטריט בשנת 2000../images/Emo11.gif

WaitingGame

New member
עוד כמה שלא ראיתי שרשמו ../images/Emo75.gif

שנות ה-80: פוליס וסטינג (כל אחד לחוד) שנות ה-90: סטינג

למעלה