היי עזרה בבקשה....

TheBigPurple

New member
היי עזרה בבקשה....

לפי מה שהבנתי, ניגמרו כול המהדורות של הקומיקס של באפי, ראיתי כאן פעם על זה שימכרו את כול ה5-6-7 לא זוכרת קומיקסים ביחד כחוברת, אז מה שרציתי לדעת זה שאים כבר מוכרים את זה ואיפה וכמה זה יכול אולי לעלות תודה רבה!

גלבטרון

New member
מענה

בזמן שבאפי הייתה עדיין על המסך בארה"ב חברת Dark Horse הפיקה קומיקסים על בסיס הסידרה ועל סידרה אנג'ל. כיום הזכויות לקומיקסי באפי שייכים עדיין ל-Dark Horse ודרך החברה יוצאת גם עונה 8 של הסידרה. הזכויות לאנג'ל וספייק שייכים לחברה אחרת בשם IDW ודרך חברה זו יוצאת עונה 6 של אנג'ל. כמעט כל הקומיקסים של Dark Horse שקשורים לבאפי ואנג'ל נאספו לאוגדנים (פרט למס' חוברות 1-Shot מסויימות) ועדיין ניתן להזמין אותם כיום. חברת Dsrk Horse החלה להוציא מגה-אוגדנים (Omnibos) של קומיקסי באפי הישנים והסיפורים בהם מסודרים לפי סדר מאורעות כרונולוגי אך האוסף עצמו עולה כמובן הרבה יותר מאוגדן רגיל. בינתיים יצאו רק שני אוספים של באפי ואם DH תמשיך יהיו לפחות עוד 3 אם לא יותר. את הקומיקסים ניתן למצוא ו-/או להזמין בארץ דרך: קומיקאזה - http://www.comikaza.co.il או CNV (קומיקס וירקות) - http://www.cnv.co.il יש לי דיי הרבה אוגדנים ו-1-shots כפולים של באפי ואנג'ל אם אתה מעוניין אתה יכול לפנות אליי בהודעה.

spidey 82

New member
אלון, היא התכוונה לעונה 8...

(נראה לי) בכל אופן, קשת הסיפור הראשונה של עונה 8 (גיליונות 1-4 + 5 שהיה סיפור יחיד) תתפרסם בקרוב באוגדן (ספר בעל כריכה רכה/קשה בו נאספות קשתות סיפור או מיני סדרות).

גלבטרון

New member
הבנתי לא נכון, סליחה

בכל מקרה את האוגדן הראשון וגם את החוברות ניתן למצוא בקומיקאזה ו-CNV

nick at noon

New member
האוגדן יוצא ב17 לאוקטובר

אבל יגיע לקומיקאזה לפחות רק בהמשך החודש. כתוב שהוא עולה 16 דולר. אני משער שבקומיקאזה ימכרו אותו בסביבות ה75 שקל (לא לתפוס אותי על המילה, אני לא עובד שם). למטה קישור לדף על האוגדן באתר של דארק הורס. אגב, מאיפה השם הזה, TheBigPurple ?

TheBigPurple

New member
אה אוקיי

ובאמריקה גם מוכרים אותו מסביבות ה17 דולר? או ששמה מוכרים את הקומיקס עדיין ביחידות? כאלו אים אתה יודע חחח ובמקור השם היה TheBigYellow מהספר "ארוכה הדרך למטה" אבל פירמטו לי תה מחשב ושחכתי תה סיסמה שלי בתפוז ואת הכתובת אימייל שנרשמתי איתה לתפוז אבל רציתי לשמור על הרעיון, אז פשוט שיניתי צבע :))

nick at noon

New member
גם באמריקה מוכרים כמובן

אבל מוכרים גם את הקומיקס ביחידות. הבעיה היא שעותקים של גיליונות של באפי נעלמים מהר מהמדפים כנראה. בתחילת נובמבר יוצאת הדפסה חדשה של כל ארבעת הגיליונות הראשונים, כך שיהיה אפשר להשיג אותם. אני לא יודע אם עדיין אפשר להשיג את גיליון 5. עניין אותי השם שלך בגלל שאני קורא הרבה פעמים באתר whedonesque שבו גם ג'וס עצמו מגיב לפעמים. בגלל שהתגובות של ג'וס חשובות במיוחד אז השם שלו מודגש בסגול. לכן באתר מתייחסים אליו הרבה פעמים בתור the big purple, his purpleness ועוד דברים כאלו.

TheBigPurple

New member
וואלה, תודה על העזרה

אני מקווה שיצליחו למצוא לי את הקומיקס בארה"ב בקשר לשם באמת זה יצא לי בפוקס לא ידעתי בכלל על זה שזה מזוהה עים ג'וס ווידון

למעלה