היי עומר

קיאני

New member
היי עומר

שאלתי 2 שאלות בנוגע לעבודתי ואשמח לקבל ממך את הבנתך : שאלה ראשונה : מה נכון לי לעשות בכדי לקדם את העבודה שלי : הרונים שהוצאתי הם : 1. פרת'רו 2. אהווז. 3. אהווז. שאלתי השנייה : האם תהייה לי יותר עבודה בתקופה הקרובה : הרונים שהוצאתי הם : 1.פרת'רו. 2.נאודיז. 3.דאגאז. אשמח לשמוע מה את אומרת. באהבה,

תני לזמן

תסתכלי רגע על פרת'רו. את יודעת מה הוא מסמל? הוא מסמל את כוס הקוביות, שני לפני שהקוביות נשפכות ממנה, והנסיבות קובעות מה יצא בקוביות. השאלה עכשיו היא רק - מה את עושה עם הקוביות שיצאו לך? את רואה את זה? הרון הזה מזכיר לנו, שאנחנו במידה רבה פיונים בחיינו, אנחנו לא שולטים ולא נוהגים את חיינו, בדיוק כמו שאנחנו לא שולטים במערך השיעור כשאנחנו תלמידים בביצפר. נאודיז' מדבר על הצורך שלך בשינוי. שימי לב, שהצורך הוא פנימי, ולא תמיד נרגע ונענה כשהשינוי שנערך הוא חיצוני.

קיאני

New member
אז הכוונה היא :

שאני צריכה לתת זמן כי זה במילא לא בידיים שלי ולא תלוי בי או : שאני אינני עושה מספיק ? ברור שזהו צורך שבא מבפנים - אני יודעת מה אני רוצה לעשות אך .... עדיין שום דבר לא זז וזה מאוד מתסכל אותי וכן זה גם קשור למצבי הכלכלי . האם זה אומר שבתקופה הקרובה לא תהייה לי עבודה ואאלץ לחפש פשרה אחרת בינתיים עד שבתחומי אתפתח? תודה מראש.

זה אומר...

שיש חלוקה במה שקורה, בין מה שתלוי בך לבין מה שלא, והחוכמה היא לעשות את המיטב בהינתן המגבלות,לשנות מה שאפשר ומה שאי אפשר - לנצל עד כמה שניתן... ולא להילחם לשנות מה שאינו בר שינוי... בסדר?

קיאני

New member
תודה עומר ,

האם דרך הרונים ניתן לומר עד מתי המצב הזה יהיה ? מודה לך מאוד.

קשה לדעת....

אבל בדר"כ הקריאה תופסת עד לדבר המשמעותי הבא שייקרה על דרכך או בערך ככה שלושה חודשים. אבל בגלל שאת כותבת את סיפור חייך בכל רגע מחדש, קשה מאוד לעמוד על הזמן שבעצם יקח לך לעבד וליישם את השיעורים וההצעות של הרונים. כלומר, אצל כל אדם, הזמן הוא שונה... זה בעיקר, כרגיל, תלוי בך

למעלה