היי עומר

אופ 1

New member
היי עומר

עכשיו גיליתי את האתר המקסים שלך ואני חייבת להגיד שממש מעניין כאן.אם יש לי שאלה מסויימת איך אני יכולה לשאול והאם אני שואלת בקישור שמופיע כאן למעלה? תודה רבה ולילה טוב

אופ 1

New member
בוקר טוב עומר../images/Emo9.gif

אני אשמח לקבל קישור לגבי המאמרים שלך

היי יקירה ../images/Emo24.gif

את שואלת ממש כאן, פרטים אישיים לך מדיי כמו שם, גיל, אזור מגורים ואם צריך פרטים נוספים לגבי השאלה את יכולה לשלוח במסרים אם לא נעים לך בפורום, ומפרטת את הרונים שבחרת מדף "זרוק רון" באתר הרונים - שלושה סמלים שמדברים אלייך, ואחד שלא נראה לך, או לחילופין - שלושה רונים שזרקת אקראית בדף "זרוק רון".

אופ 1

New member
ערב טוב יקירה

קודם כול תודה רבה רבה על התייחסותך החמה והלבבית
דבר שני, בחרתי ארבעה רונים וחשבתי על השאלה האם תהיה לי זוגיות בתקופה הקרובה? ומה שיצא... אלגיז אותי'לה אלגיז(שוב) אהוואז אני שולחת לך מסר עם פרטיי האישיים. תודה רבה רבה וערב מקסים

אוקיי...

אלגיז, הרון שיצא לך פעמיים, מראה לי שיש משהו שאת עוד קשורה אליו, ולא יאפשר לך לפתח קשר עד שלא תשחררי אותו. המשהו הזה, שאת קשורה אליו, גורם לך להרגיש מוגנת במובן מסויים, ועד שלא תמצאי את האומץ לפסוע החוצה מההגנה הזו, לא תוכלי להמשיך בדרכך העצמאית. לפי המסר הקצר ששלחת לי, אני חושבת שמדובר פה בגבר, בזוגיות קודמת, שתצטרך להסתיים לחלוטין - לא רק "על הנייר", אלא גם בלב שלך, לפני שאת מצליחה להשיג לעצמך אהבה אמיתית חדשה. בסדר?

אופ 1

New member
אם הבנתי אותך נכון

את אומרת לשכוח מהבחור.משמע אין סיכוי לחידוש קשר? הבנתי נכון?

הבנת נכון..

עם זאת, אני מציעה לך לקחת את העצה מהרונים ולבחון אם היא מתאימה לך. יכול להיות שהיא לא מתאימה, יכול להיות שהיא מתאימה לעוד חודש ולא להיום... הכוונה שלי היא אף פעם לא לוותר על שיקול הדעת, ביחס לעצה שקיבלת. האינטואיציה שלך יודעת בשבילך יותר טוב מכל סמל או אל או מטפל. בסדר?

אופ 1

New member
בוקר טוב ושבת שלום

עומר יקירה, ממש קלעת בול חסיטואציה שלי. אני אקח את העצה שלך,כי באמת כרגע זה הכי טוב עבורי. תודה רבה רבה לך,עזרת לי המון.

אופ 1

New member
עומר היי יקירה אני יכולה לשאול

עוד שאלה? בנושא אחר? שבוע מקסים

אופ 1

New member
עומר, את כול כך מקסימה

את באמת עונה בכייף ובאהבה אני ממש מרגישה את זה. אז תודה על החמימות. יש לי כול כך הרבה דברים שאני רוצה לשאול,אבל אחרי הלבטויות התמקדתי בשאלה אחת. שאלתי האם * דוברת אמת? הטלתי רונים כשהם הפוכים וזה מה שיצא... נאודי'ז נאודי'ז גבו בקראנה. אני שולחת לך מסר עם הפרטים. תודה מתוקה וחנוכה שמח

תשמעי...

לא ברור לי אם X דוברת אמת, אבל הנה כמה נקודות שיעזרו לך לחשוב על הדברים: יש פה עניין חזק של מניפולציה. X משיגה משהו דרך המידע שהיא הפיצה. יכול להיות שזה נכון, אבל גם יכול להית\ות שזה לא נכון, כי ברור שזה משרת אותה. X מרגישה שהיא לא מקבלת מספיק... משהו. אני לא יודעת מה. אבל החוסר, הריק שהיא מרגישה דוחף אותה לעשות דברים שאם הם נכונים או לא - פשוט פחות חשוב לה. מה קורה עם הנשיות של X? מערכת יחסים? הריון? מה העניין עם זה? בעצם, בת כמה היא בכלל?

אופ 1

New member
ערב טוב עומר יקירה

קודם כול תודה רבה רבה לך על התייחסות.את מקסימה. חשבתי היטב האם x דוברת אמת והרון שיצא לי הוא:פרתרו. תודה רבה וערב מקסים.

אופ 1

New member
עומר, יקירה, כול כך התרשמתי ממך

שהייתי חייבת
שאלתי האם אני צועדת לתקופה טובה וזה מה שיצא... אנסוז איסה לאגוז אלגיז מה זה אומר? בשנה האחרונה הייתי בתקופה ממש לא טובה שלי,שבה צפו דברים לא נעימים. האם את רואה שינוי, התפתחות, התחדשות,משהו.........? תודה

אוקיי....

ניראה שבקרוב השיעור שלך יהיה עם שמירת האנרגיות שלך לעצמך, והתמודדות עם המצב הקיים. ואני רוצה לשאול אותך משהו - מה קורה עם הדיבור שלך? מה קורה עם היכולתשלך לבטא את עצמך? האם יכול להיות שאת נפתחת כלפי האדם הלא נכון? תבדקי אם יש לך מה ללמוד מהשאלות האלה, ואם את בוחרת - את מוזמנת לשתף את הפורום במחשבות שלך לגבי השאלות האלה. אחרי שתבחני א תהעניין ואת המסקנות תיישמי, את תעברי שינוי, "תעלי כיתה". ואז, אתגרים חדשים יעמדו לפנייך... אבל על אז, נדבר אז. נכון?

אופ 1

New member
אם הבנתי אותך נכון התכוונת ש...

אני מתייעצת עם אנשים לא נכונים לגבי המצב שבו אני נמצאת? בכייף אני אשתף את הפורום אבל קודם אם לא קשה לך להסביר לי בדיוק למה התכוונת? עומר שוב תודה

הבנת נכון.

אני מציעה לך לבדוק את הציפיות שלך ממערכות היחסים המשמעותיות, בעבודה, בבית הספר, בבית, במשפחה המורחבת - בכל מקום שבו יש אנשים שאת סומכת עליהם, ולראות אם יש מצב שאחד מהם צריך "כוונון מחדש".

למעלה