היי עומר

שרההא

New member
היי עומר

ערב טוב עומר, מה שלומך? לפני 3 שבועות התחלתי קורס מטעם משרד העבודה. ביום ראשון יהיה לי מבחן מאד גדול, ורציתי לדעת האם אצליח בו ובבחינות הסופיות? אורוז וונג'ו אלגיז תודה רבה ושנה אזרחית מקסימה שרה

כן

זהו מכשול קשה, וזהו טקס חניכה משמעותי היי מחוברת לעליצות והתקרבי אל האור...אך בדרכך להצלחה יש דבר מה הקשור בתלות ובמשען שאת נזקקת לו..נדמה כך

שרההא

New member
היי עומר

היי עומר תודה רבה על תגובתך. יש לי עו שאלה. האם הקשר עם דודו יחזור לאחר שניגמר לפני שבועיים? פרת'רו ווירד סווילו סופ"ש ניפלא שרה

עומר....שרהאה מבקשת לשמוע קולך

בנתיים אתייחס.. הרונים אומרים לך שכן, אבל שזה בידייך תהיי האשה החכמה ולא האשה המצפה במגדל... וירד (ג'וקר של רונים) אומר שהכל פתוח סווילו - הארה ,יהיה טוב בהצלחה * הרונים לא ממש מתלהבים ממנו, נדמה לי... אבל מציעים לך לבחור ממקום של קשב לצרכייך

tabali

New member
היי ליאונרדו האחת

היי יקירה אשמח לשמוע את קולך גם אימרי לי איך (אפילו במסר אישי) ואשמח לשוחח איתך. תודה רבה לך על תגובתך. סופ"ש ניפלא מצפה בקוצר רוח להתקשרות בינינו שרה

../images/Emo2.gifאני מבולבלת

עניתי לך לשמך שרשום פה וקיבלתי מענה ששגיתי... אנא פני ישירות לתא שלי וארשום לך חזרה מענה אם פרטים ליצירת קשר תמי

אהלן שרה ../images/Emo24.gif

לגבי שאלותייך, והמעט שיש לי להוסיף על התבונה של ליאונרדו - בעניין משרד העבודה, נירעה שלא יהיה לך קל אבל יהיה מוצלח וחשוב, עלייך רק להילחץ טיפה'לה פחות... ובקשר לדודו - אני רואה, כמו אחותי, איזו בעיה עם הקשר הזה. ניראה שמשהו בו לא מוכן. כרגע, ניראה שהכל יכול להיות, אבל כמו שהקשר כרגע זה לא האחד בשבילך. הוא יכול להמשיך ויכול שלא להמשיך, אבל זה לא ה-דבר...
והצלחה במבחן מחר...

למעלה