היי עומר

פנינה101

New member
היי עומר ../images/Emo24.gif

בעבודה. מזה שבוע שהבחורה שמולי עברה לשבת במקום של זו שילדה חודש לפני הזמן. לאם ולתינוק שלום. אני לא יודעת בדיוק את הסיבה שהיא יושבת שם, אבל זה נהדר. ואין לי מושג מתי ואם, היא תחזור למקומה המקורי. הלוואי והיא תשאר מרוחקת ממני. פתאום יש לי מרחב מחיה. פתאום נהייתי נחמדה. לעצמי ולכולם. ואני שואלת: האם נגמרה סאת ייסורי ב"מחלקה הסגורה". כלומר לא אסבול "מחוסר מקום" 1. בקראנה 2. פרת'רו 3. וונג'ו תודה עומר. פנינה

אוקיי...

ניראה לי שהתינוק ישפיע עליה ויהפוך להיות מרכז עולמה. יש מצב שהיא חוזרת אחרת לגמרי מאיך שהיא היתה כשעזבה. בהצלחה...

פנינה101

New member
אולי לא הסברתי נכון?

א' הלכה לשבת במקום מרוחק ממני לא יודעת אם זה זמני או לא אבל יש לי מרחב מחיה ורציתי לדעת אם א' חוזרת למקומה , מולי, או שהיא תישאר שם וכך לא תפריע לי בקולה הרועם הטלתי שוב והנה התוצאה, 1. פרת'רו 2. פרת'רו 3. ת'יוואז שוב יצאה לי כפילות רוצה שיהיה לי שקט תעשייתי, והשבוע האחרון היה כל כך טוב. רוצה שיימשך כך. = הייתי "לבד" תודה עומר

פנינה101

New member
ומה, אחר כך שוב בלגאן? אוי ואבוי

באמת עומר, אחר כך שוב יחזור הבלגן, ואי ההבנות? אני פוחדת מזה

אז בעצם...

במקום להיות מבסוטית מהתקופה הרגועה שבאה עלייך, את אומרת שאת מעדיפה להיות מרוכזת בבלאגן שאולי יהיה בעתיד? טעות, עדיף לשאוב כוח בתקופות בלאגן מתקוות של שקט, במקום להיות מוטרדים בתקופות של שקט מתקופות של בלאגן שעתידות להגיע... גם אם זה יהיה המצב, ובחיים, את יודעת, פעם 'תה למטה, פעם 'תה למעלה...

פנינה101

New member
עומר א ../images/Emo140.gif

אני נהנית מהתקופה של השקט אוספת כוחות. מתארגנת ואוספת את עצמי מחדש בהחלט נהנית שיישאר ככה הייתי בטראומה לא רוצה שיחזור בהחלט מרוכזת בהנאה של מרחב המחייה תודה פנינה

למעלה