היי עומר

danya15

New member
היי עומר../images/Emo24.gif

זוכרת את הבחור שאני רוצה לשחרר? זוכרת שכתבת לי שאת שמחה ששחררתי? אז שחררתי, אבל מסתבר שרק קצת, כי אני לא מצליחה לשחרר לגמרי למרות שעבר הרבה זמן וזו פעם ראשונה שזה קורה לי, שאני תקועה על מישהו למרות שאני היא זו ש"פירקה את החבילה". הטלתי רונים ושאלתי למה אני לא מצליחה להשתחרר ממנו יצא: לאגוז אותילה ווירד מה את אומרת? אם את צריכה עוד פרטים, תגידי, אשלח לך במסר תודה מתוקה

אוקיי

זה ניראה שאת כאילו, קשה להסביר את זה, תנסי להשתמש בדמיון ולא בשכל כדי להבין מה שאני אומרת, זה ניראה כאילו שאת תלויה ברגשות שלך... קשה למצוא מילים בשביל לתאר את זה, אבל ניראה, בתמונה האנרגטית שאני רואה, ניראה שאת נהנית להרגיש מה שאת מרגישה, וזה לא קשור לנוכחות (או לאי הנוכחות) שלו בחיים שלך. אולי זה בגלל שעוד אין לך אהבה חדשה, וקשה לך לראות את עצמך לא תלויה בגבר. אני מציעה לך אחת משתיים. או לאפשר לרגשות האלה להיות ולהבין שהם לא בהכרח קשורים, או לפחות לא כמו שאת חושבת, לגבר שאת לא מצליחה להשתחרר ממנו, או - לחפש "ריבאונד", גבר חדש, מישהו אפילו זמני, שיהיה הסחת דעת כזו, מהאקס שלך... הצלחה, אני מקווה שהבנת מה שניסיתי להגיד...

danya15

New member
קשה לי להגיד שאני נהנית../images/Emo12.gif

ממה שאני מרגישה. אני לא אוהבת את ההרגשה הזו בכלל ומתה להשתחרר ממנה כבר ולהמשיך הלאה. תודה עומר

למעלה