היי עומר

• פותח הנושא nan3
  • פורסם בתאריך

nan3

New member
היי עומר../images/Emo24.gif

שלום לך, אני לא יודעת אם את זוכרת אותי.. אך עזרת לי מאד בתשובותייך וסבלנותך תודה לך. להזכירך, שאלתי על חבר לשעבר ואמרת לי שאני צריכה לשאול את עצמי אם הוא הנכון וזה מה שאני באמת רוצה, שאני צריכה לשחרר.. אז זהו שאני יודעת שזהו מספיק. ואפילו הבנתי שיש לו מישהי. אך אני לא מבינה למה אני לא מצליחה לשחרר אותו? אני כל כך רוצה בזה. אני כבר רוצה מישהו חדש... שאלתי את הרונים למה אני לא מצליחה לשחרר את X? אלגוז סווילו לאגוז באהבה, לי

אוקיי...

את מצליחה לשחרר אותו, זה רק תהליך שכנראה לוקח יותר זמן ממה שחשבת... לא? אבל ברור שאת יכולה וברור שאת בתהליך. אני מניחה שאת שואלת, איך לשלוט בקצב של התהליך, כי היית רוצה שזה יקרה מהר יותר... טוב, השאלה היא כמה מוגנת את מרגישה בחיים שלך. ניראה שהיו לך ציפיות ממנו, שחלמת עליכם שניכם דברים, שקשה לך לוותר עליהם. כל מניי רעיונות על מה שתעשו ביחד וכו', שקשה לך לשחרר... אני מציעה לך לבחון אם את בעצמך יכולה לעשות חלק מהדברים בלעדיו ואם מדובר בחתונה ודברים כאלה - פשוט להמשיך הלאה, אולי לחפש מה שקוראים לו "ריבאונד", כלומר קשר לא רציני רק כדי לחזור לעמוד על הרגליים... להתפתח מחוץ לזוגיות ולהתחיל לשים פנים חדשות בתוך הפנטזיות שלך שהן כל כך עליו... מה את אומרת?

nan3

New member
את אלופה../images/Emo24.gif

את פשוט נוגעת בול במקום הנכון, זה מדהים, כמובן שאת צודקת ואני מקשיבה לך...גם נורא מחזק לדעת שאני בדרך הנכונה... תודה לך עומר... לי

למעלה