היי עומר ושבת שלום :

קיאני

New member
היי עומר ושבת שלום :

אשמח ברשותך לשאול עוד 2 שאלות : שאלה ראשונה : האם המצב הכלכלי שלנו ישתפר בשנה הקרובה. 1. נאודיז 2. אינגוואז 3. אלגיז אני בהחלט מרגישה את ההשפעה של נאודיז ועל מה שהוא מייצג והמצב בהחלט מביא אותי לחשיבה מה הוא צורך אמיתי ומה הוא סתם גחמה . ושאלתי השנייה היא : באיזה תחום בחיי נכון לי להתמקד כרגע . 1. וונגו 2. תיוואז 3. וונגו אני די מופתעת שייצאו שוב פעמיים וונגו ובשאלתי הקודמת זה יצא בשאלה על העבודה שלי . מה את אומרת ? אשמח לשמוע תודה מראש ושבת נפלאה שתהייה לך עם הרבה טיולים .

אוקיי...

לגבי המצב הכלכלי - ניראה שבהמשך המצב הכלכלי ישתפר, אבל יש שיעור ללמוד עם נקודת המוקד הזו והיא - מי אחראי למצב הכלכלי שלי? האם אני לוקחת את מלוא האחריות, על ההכנסות ועל ההוצאות שלי? השיפור ייראה ביום שבו תבינו, שאתם אחראיים לגמרי על המצב הכלכלי, ולא אף אחד אחר... ואת באמת צודקת לגבי נאודיז', הוא מדבר על העניין כצורך, כמשהו שבוער בדמך... לגבי עניין המיקוד - אני רוצה לשאול - מה את עושה כרגע? ייתכן שהתשובה כבר נמצאת אצלך... הדבר היחיד שיש לשים לב אליו בעניין הזה הוא - ללכת עם הרגש, ולאר עם הלב... לא לחשוב על מה ש"נכון", אלא על מה שאת, את, רוצה. בסדר?

קיאני

New member
כמה תשובות

דבר ראשון תודה לך על ההבנות האלו - לקחתי לצומת ליבי ! לגבי המצב הכלכלי - אני יודעת שזה באחריותינו כי עשינו צעדים מסויימים שהביאו אותנו לצימצום כלכלי אך עם שאיפה להתרחבות. לגבי הדבר השני - אני ממוקדת במה שאני רוצה לעשות ובמה שאני מאמינה שהינו הייעוד שלי - ולכן לוקח לי זמן בפיתוח העסק שלי וביצירת לקוחות - רק עכשיו התחלתי לפרסם את עצמי בצורה מאסיבית . תודה

למעלה