אה, בפורום הקודם היו באמת פחות אנשי
ם ולכן הייתי פחות פורמלית. לא שעכשיו אני פורמלית אבל שם הרשיתי לעצמי לסטות חופשי ל- 1001 נושאים לא קשורים. אבל אתה צודק בהבחנתך שהשתניתי. השתניתי בהדרגה בשבועות האחרונים. ואתמול בא שינוי בבום. מאתמול להיום אני לא אותו בן אדם. מה אני אגיד לך. זהר ארגוב. אומר הכל. אה, ואני גם בתהליך פרידה. בלי קשר להתמכרויות. אז אתה רואה, אנחנו באמת משתנים. ביחס לשאר - אני לא בטוחה שיש לי כוח לחזור על הסיפור שוב, ישעמם אותי עוד יותר מאותם, בסה``כ הדברים בפורום הזה די חוזרים על עצמם עם כל משתתף. משום מה... אולי אני אנסה לתקוף מזוית אחרת כי אני קצת שונה. אז, כמו שכבר הזכרתי פה איפשהו, אני כרגע או בתהליך ``חילופי עונות``, כלומר חילופי התמכרויות, או שאני על שתי ההתמכרויות בו זמנית (כלומר חוץ מסיגריות וקולה) - עוד לא ברור לי איך יפול דבר. אבל אני לא בטוחה מה היא התמכרות ואם אכן מדובר בהתמכרויות באמת, למרות הסימפטומים. בכל אופן, לצורך העניין נגיד שאני נוטה להתמכרות או לאובססיביות. מתי זה התחיל? לא יודעת. הפעם הראשונה הזכורה לי היתה מתישהו בנעורי (אני בת 33. ביולוגית בלבד...) כשביליתי כשנתיים בהאזנה כמעט בלעדית לז`אק ברל, כולל פענוח הטקסטים שלו ללא ידיעת השפה. אבל אמא שלי טוענת שכבר בגיל שנה סרבתי לאכול לולא שמעתי שיר אחד מסוים של מוצי אביב (מי זה בכלל?). לסמים ואלכוהול דווקא לא התמכרתי למרות שעשנתי טיפה ושתיתי אולי מיכלית. ברצותי הייתי שתויה שבועיים וברצותי הפסקתי לשנתיים. לגבי האינטרנט - בעקרון אני רואה בו אמצעי בלבד. אני מדירה אצבעותיי מצ`טים, אין לי אייסיקיו, אני מבקרת רק במספר קטן מאד של פורומים הנוגעים לענייני, ואפילו בימים שנהגתי להתכתב לא בדקתי את הדואל כל שתי דקות. יש לי ``התקפים`` של בניית אתרים שאז אני עובדת באינטנסיביות, משך שעות רבות - עובדת וישנה. (אגב, גם לוורקוהוליזם נפלתי טרף לתקופה מסוימת, שהביאה אותי עד כדי התמוטטות פיזית, ממנה נחלצתי בזכות התמכרותי לסמו. החיים מסובכים, חברים). וכמובן אני משתמשת ברשת לדליית מידע, מולטימדיה ושותפים באובססיה העונתית או סתם בענייני השעה. כבר הרבה זמן לא החזקתי עיתון מנייר (אי-מאג`ין טרח להזכיר לי פעם שעוד יש כזה דבר). בממוצע יומי, אני מחוברת לרשת יותר שעות מאשר לא מחוברת. ולכן תכננתי להפכו למטה לחמי. בכל זאת, לאכול צריך (ממש לא התמכרות אצלי). ואה, אי- מאג`ין, עניתי לך בדף הקודם על איזו הודעה. לא משהו חשוב, אני סתם מדווחת.