היי סקאלי

מ ש ג ע ת

New member
היי סקאלי ../images/Emo140.gif

בקשת לעדכן ימי הולדת אז שלי ב 20/12 אני אהיה בת 23

adishay16

New member
שלי.. ../images/Emo13.gif

ב-30.8 אני אהיה בת 19 ואני מתגייסתת ב-30.1 אם זה מעניין מישהי

הגזמת !!!

בודאי שזה מעניין אותנו! אנחנו כבר מתחילות לסרוג לך צעיף ...
האם את יודעת כבר מה תעשי בצבא? ספרי לנו. עדכנתי את שני האירועים בלוח האירועים של הפורום.

adishay16

New member
../images/Emo13.gif מסמיקה...

כןאני הולכת להיות משקית חווי"ה- משקית חינוך

adishay16

New member
אממ..

פחות או יותר רציתי יותר להיות משקית ת"ש מדריכת חי"ר שריון תותחנים משהו כזה אבל קיבלתי מיונים לתפקידים אחרים אז אמרתי יאללה הלכתי והתקבלתי ודי הרעילו אותי שם על התפקיד הזה והתקבלתי אליו אז כבר שמחתי.. גם הדרכתי 3 שנים בצופים ככה זה מאוד מתקשר לי..

ל adishay

גם אני הייתי פעם בעבר המאוד מאוד רחוק....מדריכה בצופים. ממה ששמעתי זהו תפקיד מעניין ואם את מרגישה שטוב לך עם זה אז זה מה שהכי חשוב. בטוחה שתצליחי ואשמח להתעדכן מדי פעם. זה כבר לא רחוק...מתרגשת?

adishay16

New member
עוד לא.. ../images/Emo13.gif

הרבה חברות שלי כבר התגייסו אז אני כבר די רגילה לרעיון.. אני עוד לא מתרגשת כי אני עוד לא מעכלת שבעוד חודש וחצי אני אחזור רק בסופשבוע הבייתה במשך שנתיים..אני מקווה שזו תהיה תקופה מוצלחת עבורי.

מאחלת

מקרב לב שאכן יהיה לך מוצלח. השתדלי לעשות זאת כך ושתפי אותנו בחוויות. אבל הרי יש עוד המון זמן ובטח עוד נאחל לך מיליון איחולים עד שתתגייסי... אז בינתיים לילה טוב לך.

adishay16

New member
תודה רבה לך! ../images/Emo13.gif

ותודה רבה לכולכן... אני כ"כ שמחה שמצאתי את הפורום הזה!!! אתן פשוט מקסימות...

S u n n y 1

New member
ושלי...

תאריך הלידה שלי 13/1/80 בקרוב אהיה בת 25 שיהיה יום נפלא לכולן במיוחד לך אתיוש שולחת לך חום ואהבה וחיבוק גדול ומבין

fox28

New member
שמיני בינואר 1975

שזה אומר שאני אהיה בת 30 ישר לבית אבות...

../images/Emo127.gif

ותיזהרי עם הבית אבות, כן? אם בגיל 30 נשים אותך בבית אבות, מה יהיה איתנו שעברנו כבר את גיל ה-30?

למעלה