היי סי

רציני20

New member
היי סי

מה קורה? אני לא אוכל להגיע להופעה ביום ג´ כי אני אהיה בצבא...אני מבואס מזה מאוד...שלא נותנים לי לצאת כי אני משרת רחוק ...באיזור הדרום...ואם זה היה איכשהו בסוף שבוע אולי הייתי יכול להגיע אבל הצבא זה משהו שאי אפשר להתעלם ממנו ...עוד שנתיים יש לי להשאר שם ואז אני אהיה אזרח שוב.... מצטער...אבל אני מקווה שתעשי הופעות גם בסופי שבוע...שאני אוכל להגיע ועוד חיילים אחרים...חוץ ממני...אוקיי שבוע טוב ניר

ט י נ ה

New member
הי רציני 20 חייל חמוד שלנו../images/Emo180.gif

קודם כל כל הכבוד לך שאתה מחזיק מעמד זה לא פשוט להיות חייל בימים אלו שנית אני ידועה כמי שתמיד אבל תמיד מופיעה לחיילים ואני כבר אומרת לך שאני בטח אגיע ליחידה שלך זה בסוף תמיד קורה ב 19 לאוגוסט יש לי מופע לחיילים מאומצים של רמת השרון אולי תגיע ? בכל אופן שולחת לך המון המון כוח ואהבה ואנחנו נקליט לך את המופע ונשלח לך ואז תוכל להתעודד עם דיסק מן באוזן ותמונה שלי ביד שלך סי תשלח לנו כתובת למשלוח הדיסק

chany

New member
סי חבל שגם אני לא אוכל להגיע

אני נימצאת בברלין עד 4.8. וההופעה היא לפני נכון?

ט י נ ה

New member
הי אילנית חמודה לאנורא ..

הי מותק לא נורא בסוף ספטמבר אעשה מופע בקלאב מדליק תיאטרון תמונע תלאביב ואז אשיר לך כמו פעם את צמח בר זוכרת כשהיינו צעירות בקולנוע דן ? חוץ מזה אם יש בברלין ממיק אפ של ג´ו בלאסקו תגידי לי ואשלם לך כי אני מחפשת בנרות אם יש תגידי ואשלח לך את הגוון שאני מחפשת נשיקות סי

chany

New member
סי סיניורה סי!!!!!

אני כבר רשמתי על דף את שם של המק אפ,אבל רק תסבירי לי בידיוק מה זה המק אפ הזה,כי לא שמעתי עליו אף פעם,כי יש הרבה חנויות פה,של חברות מוכרות ופחות ואני רוצה לדעת פרטים כך שאוכל ללכת לחנות הנכונה,בשמחה אני יעשה לך את זה סי המתוקה והלבבית.מי שלא מכיר אותך אישית,לא יודע מז הוא מפסיד באמת,בחורה כל כך טיבעית וחביבה.הנה סי,ברגע זה אם היית מאופרת במק אף של גו באלסקו אז כבר הוספתי לך את הסומק הטיבעי חחחחחחחחחחח. אז צרי קשר סי יקרה ותיתני לי פרטים על המק אפ או קי?

רציני20

New member
מקווה שתגיעי ליחידה שלי...

בכל מקרה לצערי רק בסופי שבוע אני אוכל להגיע.. ואם ה19 באוגוסט יוצא סוף שבוע אז אני אגיע כבר לשם בטוח. תודה על מה שרשמת בהודעה....זה עדיין נחמד לדעת שיש אנשים שלא בצבא כרגע ושעדיין איכפת להם ממך... שלך תמיד ניר

מיכל יקרה:

זה אני "רציני 20" פשוט שיניתי את השם... אממ..אני הולך לקיסריה לשלמה ארצי...כי יש לי הזמנה ממישהו כך זה יוצא לי בחינם..אבל זה לא שייך כי אני גם אוהב אותו אבל גם את סי... ואני יוצא מהצבא רק ביום ההופעה של שלמה ארצי...כי להופעה של סי אני לא יוכל לבוא כי לא משחררים אותי...בגלל זה...אם הייתי יכול היייתי בא להופעה של סי והיא צריכה לדעת את זה..!!! אני בטוח שעוד יצא לי לבוא להופעה של סי מתישהו. ניר

למעלה