היי סאני

rubber duck

New member
היי סאני ../images/Emo13.gif

איפה היית מחפשים אותך פה מהבוקר
יום נהדר שרון

sunrise of love

New member
תיראה.........

ראיתי שהסתדרת לך יפה יפה אז עכשיו אתה בא להגיד לי שהתגעגעת????? אתם בקושי חשבתם עלי אבל אין דבר אני אסבול לי כאן בשקט בפינה ואתם תבלו ותהנו לכם....לא נורא....ואני כבר לא מדברת על הברכיים שלי שכואבות לי ודפיקות חלב..... תגידו, אתם שמתם לב שגילגיל ישים סוודר לחתונה?????? ואורלי כל הזמן מחפשת אוכל ולא מכבדת כלום. גם כן פולניה. ויש לי מלא תלונות על כולכם ביחד ועל כל אחד לחוד....חכו חכו.... שמתם לב איך נהיה פה חורף??? אף אחד לא שאל אותי, לא אמר לי, מי בכלל הזמין את הקור הזה???? נו, טוף, זה יום ראשון אצלי. ככה זה... זה היום שחותם את סוף שבוע המדהים שיש לי ושמתחיל את הציפייה לסוף שבוע הבא. וחוץ מזה יש לי מה זה מלאן קיטורים אבל ניתן גם לכם קצת לדבר. בבקשה. ושרון, אל תגיד לי שתיכף אתה צריך ללכת.זה לא ילך!!!!!!!

אורלי_ל

New member
יאללה קדימה

תתחילי לשפוך... את הקיטורים. את כל הקיטורים. תני סיבה ליהנות
ותשתקי כשאת מדברת אלי.

sunrise of love

New member
אז....קודם כל את!!!!!!!!!

כל הזמן הולכת לאכול.....הולכת לצוד אוכל......התפריט שלך מאוד מצומצם שכמעט אפשר לצום מרוב חשק לאכול אותו. ואת בכלל יש לך רק תשובות קצרות (אבל מה זה טובות
. ולמה נהיה קר? ולמה מעונן? חמזג אויר יהרוג אותי....אוף כמה אפשר לסבול!! ולמה משעמם לי כל כך ביום ראשון???? ולמה היום לא זז??? ואתם שחייתם פה בבוקר בלעדי כל הזמן רק ריכלתם עלי ועוד השתמשתם בשם שלי. זאת ממש חוצפה!!!!!!! חיימק´ה שלי יראה לך כבר מה זה. אוווךךך זלוטק זלוטק. עכשיו תורך.

אורלי_ל

New member
אבל Ladies first... ../images/Emo8.gif

כן, מקודם הלכתי לצוד לי סלט חלוּמי במסעדה למטה, ובאורח פלא היה גם משביע (אני כותבת עכשיו אחרי עוגה ונס קפה - פרט שולי). אני לא יודעת איפה קר, אולי בקוטב שמה איפה שכל הדובים מיט דער וילדע חייעס, יושבים שמה. פה לא קר, אז אם יש בעיה זה אצלך ולא במזג חוויר. ככה זה פולנים, אם קר להם אז מייזג אויר לא בסדר. לך תבנה עולם.

rubber duck

New member
אני מתחיל לעבוד היום ב 6

מה שאומר שיש לי זמן אלא אם ישתלטו לי על המחשב כרגע אני פה
ולגבי המחתרת אני מבטיח לספר לכולם אבלבכל זאת מי שיודע מהיכן לקוח הכינוי שלי זכה לראות סרט נהדר שרון

סיון b

New member
איזה יופי! ממש אידיליה!

שלושת האחים הפולנים שלי כאן!!! רק רציתי להגיד לכם שאני זזה עכשיו ללימודים, ואני נוטשת אתכם עד מחר בבוקר... שיהיה לכולכם יום נפלא! ו... sunny wellcome home! long time - no see... אוהבת את כולכם, סיון

rubber duck

New member
לימודים נעימים סיווני ../images/Emo13.gif

להתראות מחר ויוה פולניה שרון

sunrise of love

New member
את יכולה להרגע כי את.......

מוציאה לעצמך את הנשמה במילא. וכבר אמרתי לך את זה. תראי, ואם אני אומרת שקר פה אז......קר פה הבנת??? מה את לא מבינה??? ואני לא יודעת מה לעשות. כי סתיו זה מן עונה כזאת שהיא לא לפה ולא לשם. ופתאום חם ופתאום קר. וחצי מעונן וחצי שמש. וחצי ארון קיץ וחצי ארון חורף וכל פעם שאני עולה לארון להוציא משהו חורפי אני גם מורידה עוד איזה 7 פריטים יחד עם זה ודוחפת את זה חזרה לארון למעלה. ומאחר ואני "מאוד" גבוהההההההה אז זה גם ככה נראה. חורף זה בכלל NOT MY CUP OF TEA. הדבר הכי טוב שאני יכולה לחשוב עליו בחורף זה לישון כל החורף כמו הדובים מתחת לשמיכת פוך ולהתעורר באביב.... האור הזה של השמש שאיננו מופיע במלוא עוצמתו, לא מוסיף לי בריאות ללומבגו. וצריך להתלבש חצי שעה כל יום כי צריך עוד שבע גופיות כדי שלא יהיה קר. שלא לדבר על כמות הכביסה שעולה בהרבה. חוץ מזה ששמעתי שגשם מאוד בריא לשיער - אז טוב יש משהו טוב. אבל חוץ מזה כלום..... ואני לא אוהבת חורף שמעתם??????לא רוצה חורף!!!!!לא אוהבת קר!!!! אוהבת חם!!!!! אה....ובן שלי מהנדס מחשבים
אוהב מאוד מים בכל צורה שהיא ואף פעם לא קר לו. בן שלי שני גם כן אף פעם לא קר לו. בן שלי שלישי תמיד קר לו כמו אמא. מתוקיניו. טוב, יש לי עוד שטויות בשפע. ועכשיו תורכם!!!!! ודיר בלאק אורלי אם זה יהיה קצר .....אני שולחת אחריך את דוד החצי עירקי...לא כדאי לך..... אגב דויד, מה החצי השני???????

למעלה