היי נשמות!

כפרע24

New member
היי נשמות!

קוראים לי יובלו'ש בת 17 ואני פשוט חולה על מייקלון ועל הקוביות הסקסיות שלו כפרעעליוו נשמה שלי עינים גוף צמות קוביות שרירים מה לא? עכשיו זה למייקלון: ממיקל אני אני אוהבת אותך ובאתי לכול ההופעות שלך בפסטיגל אבל יהודה לבי יותר חתיך ממך כי ישלו גוף יפה לא שלך אין אבל הוא יותר יפה כי הפנים שלו מטופחות לא ששלך לא מטופחות אבל אתה נירא זקן אבל בכול זאת אתה ניראה טווב כי אתה יפה ואתה צעיר כזה אתה לא זקן יהודה לוי זקן אבל בכול מיקרה הוא צעיר כזה ואתה קצת זקן אבל אתה ניראה צעיר וישלך עינים ענקיות אבל הם יפות קטנות כאלה טווב יעללה אני הולכת להדביק פוסטרים של מייקלון ורק אני קוראת לו ככה רק אני ואאווי דיברתי איתו בפלאפון אייזה נשמה כפפררעעע עליו חתיך מושלם קצת זקן עינים ענקיות צעיר קוביות סקסיות גם הוא שקסי פתחתי קומונה עליו אבל היא נמחקה הכותרת שלה היתה 555על העינים שלכם מייקלון מושלם555 והוא נתן לי חתימה מייקלוןן איילווב יווו כפפפפפפפפפפפפפפפפפפפרע יעעלללאה בייווו'ש יובללוו'ש ה100ממת היתה פפע ועוד תחזור למיקלון השווה שלה ולקוביות הסקסיות שלו שקסי שככזהה ייעלללה ביווו'ש על תשכחו להגיד ברוכה הבאה ולסגוד לדיפני כפפפפפפרעלייה נשמה שליי אישתי ביווו'ש לא לשכוחח ייאעללה בייי

כפרע24

New member
הכול טווב כפרע אני סוגדת לך מאמוש

ישלך את הקישור לפורום פאקצות?

ננסה לקרוא למייקל לפה ואז

תהיה לו תיבת מסרים ותוכלו לכתוב לו את זה בפרטי :] מוזמנת להצטרף לפורום

רק עכשיו אני קולטתתתתתתתת מה כתבת.!!!

עכשיו ראתי את זה בואנה את מצחיקה מצד אחד את מחמיאה לו ומצד שני את מעליבה אותו... עדיף שהוא לא ידע את זה
זה כמו להגיד למישהי שהיתה שמנה ורזתה... "בואנה את נראת מדהים...!!! א כמו פעם שהיית שמנה מכוערת ומוזנחת. היית ממש מסריחה" הבנת?!

בי לא פגעת ../images/Emo6.gif אבל אם הייתי במקומו.. חחחחחח

זה היה קצת מעליב אבל לא נראה לי שמייקל היה נעלב מדברים שאומרים לו. הוא יודע מה הוא שווה

כפרע24

New member
אז מייקלון כפרע כנס!

אתה בכלל לא זקן ואתה הכי חתיך בעולם אני לא רוצה שתיפגע עכשיו אני בוכה

17writer

New member
את בת 17, תראי איך את כותבת.

הוא נראה זקן? אולי התכוונת לרשום בוגר, כי קצת קשה להראות זקן בגילו. את יודעת איך זה, קמטים, רקות לבנות. מעניין אם הוא בכלל מודע לעובדה שיש לו פורום, ואם בכלל אכפת לו מזה.

sonic15

New member
הוא אמר שהוא לא רוצה פורום אבל

הוא בטח יכנס פה כשהוא יחזור מאמריקה

sonic15

New member
מה מייקל עושה באמריקה:

מנסה את מזלו באמריקה אלא מה? הוא ישחק שם בסרט זה מה שאני יודע ובטח עוד כמה דברים

חח איך לא D=

זה מייקל לואיס כאילו שיאו
איך לא יהיה לבנאדם כזה 100מם אייזה 10000000000000000000000000000000000 פורומים בכל הארץ
כאילו דהההההההההה
אמא'לה מה עובר עליי?!

למעלה