היי נשמות

היי נשמות ../images/Emo70.gif

אני עדוששששש.. עזבתי איזה פורום אחד של טלנובלה שאני מכורה
מיכאלה !!! היה קשה.. אבל היה מגעיל שםם... טוב אני מקווה שפה יהיה לי יותר טוב !!! ואני מכורה למיכאלה
וביעקר לשחקן
נתן רביייייייץץ
והיה מפגש מעריצים עם הכוכבים בפורום מיכאלה ופגשתי אותווקבלו תמונה של המושלם. היה נעים להכירררררררררררררר - עדוששששש-|לאב|

יששששששששששששששששששששששששששששששש

מאיושלמת !!!!!!!!!!!!!!1 אני מאושרת
תביאי חברים וחברות ! תחיי את הפורום !@!!!!!!!!!!!!!11

עדה ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

את רעה
תגידו לעדה שהיא רעה ושאני לא משחקת איתה ואני לא אשחק איתה יותר

../images/Emo7.gifהילשו נשמתי

מה אני יעשה ??? ניהיה מגעיל כברר.. אין זה לא יחזור להיות כמו פעםםםםםם בחיים לאאא..
וזה עצוב ! שארי פה !

רעה

תזכירי לי בזכות איזה פורום זכית לראות את נתן ? באיזה פורום צחקת שעות על גבי שעות ? באיזה פורום כתבת בזזזזז |יתוש| ? באיזה פורום נתן התארח ? את רעה !!
אז הוא לא יחזור להיות כמו שהוא היה אבל אם נשים רגל על רגל ונזמזם את זה כל היום זה לא יעזור בכלום טוב מה אני אגיד לך עזבת עזבת לא רוצה לחזור תישארי כאן חיים טובים

טוב

(ביחד יוצא - טובטוב
) רעה ! תישארי כאן !! לחשוב שאת זאתי שאמרה שאת בחיים לא תעזבי את הפורום לא משנה מה , שאם כבר אני אעזוב אותך לפני ושאת תמיד תישארי..חה הרשי לי לגחגך.

נכון../images/Emo47.gif

מאיפהה היו לך את כל הדבריםם המושלמיםם האלה?! רקק בזכותת הפורוםם המושלםםם שלנווו
פורוםםם מיכאלהה
רולזזזזז

שיואו הילה יואוו../images/Emo6.gif

אני יודעת שכתבת את זה בעצב על עדה אבל לא יכולתי לא לצחוק על הקטע בינינו חח את רעהה לא שלחת לי את התמונות אני חולה ואת לא באה תגידי להילה שאני לא אוהבת אותה יותר ואני לא אשחק איתה יותר יואו הרגת אותי..חחחחחחח

את רעה יואו הילה אני מתה../images/Emo6.gif

סליחה שאני צוחקת שזה על עדה והכל אבל אני לא יכולהה חחח
את רעה חחחחחחחחחח
יאוו יש לי את התמונות האלה חוץ מ-1 ולא ידעתי אפילו
את רעהה

למעלה