היי נשמותתתתת!!!!:):):)

היי נשמותתתתת!!!!:):):)

מה קורה?!?! נכנסתי בדיוק לפני שאני עפה למספרה חחח..;) אז זהו היום החתונה של אחי אני בשיא ההתרגשותתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה עוד כמה שעות;)... אני מתגעגעת המונים לכולםם!!!! מבטיחה שכשהכל יסתיים אני אחזור לתפקד כרגיל על הפורום!! אגב אחיינית שלי תהיה השושבנית היא הולכת להיות מושלמת כמה מכאן ראו אותה בתמונות ונדהמו מהיופי המושלם שלה חחחחחחחחחחחח;). יאללה אני עפה ביי אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!מואה!!

לדיקלה

אני חדש שרשום בפורום ואני גם רוצה להגיד לך שהפורום מושקע מי שרוצה ליצור איתי קשר באיסי קיו 262479452 או במייל [email protected] ביייי ואני מקווה שתיכנסו לאתרי הנה הקישור אתרי הוא בטיפו http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=39653725035454 וגם אני בהודעה הבאה ירשום משהו למאיה ובבקשה תעשו לי חתימה על מאיה בוסילה הכוסיתתת כפרע עליך ומאיה אני מקווה שתיכנסי גם לאתר ביי באהבה סהר

sivan1207

New member
ליאתוששש ../images/Emo13.gif

מזל טוב חיים שלי אני אוהבת אותך המון המון נשמה שלי....

אין לי לאן לשרשר סוריי! כנסו (כתבה)

אני מצטערתתתת אבל אין לי לאן ל=ש=ר=ש=ר!!!!!!!!!!!!!!! קחו כתבה על חברה של מאיהההההההה!!! כאילו איך זה להיות חברה של מפורסמות!!

sapiroooosh

New member
../images/Emo46.gif

"לא. מאיה תמיד הייתה רכושנית, קרצייה ומלאה שמחת חיים". גאדדד עם זאת חברה אז אולי לא צריך אוייבים!!!!!

../images/Emo220.gif../images/Emo210.gif איזה מגעילה היא..

"קרציה" מאיה קרציה?!!? אלוהים שתדבר על עצמה לפני שהיא מדברת על מאיו'ש!!!!!!!!! איזה מגעילה, "אני לא עומדת בקצב של השופינג שלה"! . איזה מגעילולה

מורלוש

New member
ליאתיי המון מזל טוב.. ../images/Emo13.gifספרי איך

היה... מקווה שיהיה כיףף ושמח..

מלודוש

New member
ליאתו'שש אהובתיי...

המוןן מזל טובב לאחיך... :)) חח אוהבת אותךך המוןן :]]

תודה רבה לכולםםםםםםם../images/Emo24.gif

אני סחוטהההההה חחח!! היה מהמםםם אתמול ונורא מרגשש!!!!!... הייתה חתונה מהממתתת נהנתיייי;)..!!!!!!! מתה שיגיעו התמונות כבר חחחחחחח;) .. וזהו עכשיו כל האחים שלי נשואים נשארתי לבדייי בביתי הקט חחחחחח איזה כיףףףףףף!!! בלאגנים וחגיגות על ההורים חחחח;)... אוהבת אותכםםם!!!.. בקרוב אצל כולם פה בעזרת השם!! חח;)(מרוקאית אני או לא ;))...נמאס כל מי שרואה אותי בגלל שאני האחרונה בבית מאחל לי בקרוב אצלי לא רוצה עכשיו!! חחחחחחחחחחחחחח;) אבל טוב שמברכים.. חחח יאללה חפרתי אוהבתתת:)

למעלה