היי, נעים מאוד...

meli99

New member
היי, נעים מאוד...

נחמד לגלות את הפורום הזה :) אני מכורה די קשה לריקמן, במיוחד לקולו ולחיוכים המפילים (בהחלט) שלו... בכל המקורות שמצאתי ברחבי האינטרנט יש המון מידע על הקריירה שלו אך שום דבר על חייו האישיים... מישהו יודע משהו? ANYBODY?

ברוכה הבאה D:

משום מה אנשים כאן לא עוזרים לי להחיות את הפורום הזה ~_~ הממ, יש מידע תמציתי על החיים שלו בויקיפדיה. יצאה גם ביוגרפיה שאפשר לקנות דרך אמאזון, אבל כרגע היא אזלה במלאי שלהם...
את יכולה לחפש בגוגל מידע על הביוגרפיה וככה להגיע לפרטים יותר אישיים~ אגב זה, אני מאוד רוצה לראות ראיונות מעניינים וארוכים איתו *באיכות טובה*. (או לקרוא יהיה גם טוב~) למישהו יש משהו?

meli99

New member
תודה רבה :)

באמת אחפש את הביגרפיה... גם אני אשמח לראות או לקרוא ראיונות שלו, החומר מועט יחסית, קצר ובאיכות הממ... ניתנת לויכוח. נורא אשמח לנסות להחיות קצת את העניינים אף על פי שלרוב כשמודבר באלן ריקמן המוח שלי הופך לעיסה דביקה שדי קשה לעבוד איתה
תקנו אותי אם אני טועה אבל נכון להיום יש שני אתרים של אלן ריקמן, אף אחד מהם לא רשמי וכולם נראים כאילו ניבנו בשנות ה 90... בושה ומחדל שאני פועלת לתקנו. פרטים בהמשך... לילה מקסים

חחח יש אתרים, אני חושבת,

אבל זה פחות או יותר מה שאמרת
גם אני רוצה לבנות אתר אבל גרועה בזה
דווקא בפוטושופ אני דיי טובה
*מצביעה על הדסקטופים בשרשור למטה* וגם ברעיונות.
*אחמ* ^^

../images/Emo121.gifבאמת, קרן, מה עם האתר שרצינו לפתוח?

אני עדיין בעד טיפו!
סתם, נו. אבל אנחנו צריכות לפתוח לו אתר. עם ציטוטים. "Turn to page three-hundred-and-ninety-four.
"
אחחאחח, אלן זה איכותי. ~נמסה~

חחחח אין לך מושג

אני קוראת את המשפט הזה ואוטומתית זה יוצא הקול של סנייפ.
אבל אני אומרת שצריך דברים יותר מאפיינים.
תעשי רשימה של רעיונות על דף. יום אחד נלמד לבנות אתר.

meli99

New member
הביקורות על הביוגרפיה של ריקמן מזעזעות!!

מחברת הספר היא מעריצה, קצת אובססיבית כנראה, שהיה לה עודף זמן וישבה לכתוב עליו ספר. אנשים שביקשו מאלן לחתום על הספר נדחו בסירוב (מנומס.. הוא הרי בריטי) הוא לא עומד מאחוריו בכלל. הטענה של אנשים שקראו אותו הוא שהתכנים חוזרים על עצמם אפילו עד כדי כך שציטוט מסויים חוזר שלוש פעמים באותו הדף!! יש תחושה שהספר בנוי מאמיתות חלקיות כפי שפורסמו בכלי התקשורת בתוספת ספקולציות וניחושים פרי מוחה הקודח של המחברת. הדבר היחיד שכתוב שם שאכן מחדש משהו (אולי) למישהו, הוא שצורת הדיבור המיוחדת של אלן נובעת ממום נדיר שיש לו בלסת התחתונה. בקיצור, לא לרוץ לקנות!

וואו, באמת? ../images/Emo2.gif

ועדיין אישרו את זה לפרסום בכלל...? בלי לשאול אותו?
(או שהוא הרגיש ממש רע אם זה שמישהי השתעממה במשך שנים כדי לכתוב עליו ספר ולא יכול היה לסרב...?
אני בספק
) ועדיין!
אוף.

מלאכית16

New member
זה לא חדש בכלל...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

אני זוכרת שקראתי על זה בראיון איתו לפני כמה שנים טובות..

הנה משהו..../images/Emo15.gif

אתר נחמד עם מידע על כל השחקנים, בפרט אלן: IMDB וכאן יש כלמיני הורדות:

למעלה