היי,נעים להכיר

LIBI2

New member
היי,נעים להכיר../images/Emo13.gif

שלום לכולכם, אני חדשה בביתכם כפי שאתם רואים, יותר נכון רואות. הצצתי קצת בהודעות וקפצתי למים. גרושה שנים רבות, ואחרי מספר קשרים ואהבה גדולה אחת. 4 שנים אחרי הפרידה הקשה אני עדין לבד, מידי פעם חולמת
על אהבה טריה ומתוקה, אך.... נשארת במקום ולא עושה דבר. לפני חודש נדלקתי על גבר מקסים שפגשתי בבית מרקחת
, הוא התישב לידי והתחלנו לשוחח, הרגשתי שאני מסמיקה מהצואר ומעלה, כולי ריגשושים והוא כנ"ל. ברחתי...נעלמתי לו , הפחד המשתק מהתחלה חדשה
חבל, הא? המשך יבוא.
שבת יפה לכולכם והרבה אהבה

היי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מה פיתום רואות? גורן? שחף? עוד אישהייטק? בולדר? סגול? אוקסן? גארפ? כולם גברים תשתלבי בנינו,תראי איך תקבלי אומץ...

ליבי

אתמול כשעניתי לך לא בדיוק התייחסתי לדברייך (היינו באמצע צ´אט של הפורום
),אבל אני חושבת שהפחד מאהבה טמון בכל אחד מאיתנו,בכל מי שהאהבה פגעה בו. עכשיו צריך להחליט מה עושים עם זה... יש מי שיסתגרו (כמו שאת בחרת) ויתנו לחיים לחלוף על פניהם ויש מי שימשיכו הלאה,יחוו,יתאהבו,יקומו ויפלו אבל לא יוותרו על לחיות בתוך החיים ולא לצידם. רגשות הם חלק מהחיים ואם תשאלי אותי ,הם העיקר. מאוד מובן הפחד ששיתק אותך אבל תחשבי רגע,כמה פעמים בחיים פגשת גבר שנדלקת עליו? כאן זאת בדיוק הנקודה בה אני אישית הייתי מתגברת על הפחד (נותנת לי
על הראש) וזורמת.

אורלי41

New member
היי ליבי... גם ליבי ../images/Emo23.gif איתך

היי ליבי ברוכה המצטרפת לביתנו החם....(אני טועה ניצתי?
) כאן אפשר להגיד הכל חופשי.... כאן אפשר להתייעץ בהכל חופשי.... כאן אפשר לקבל מילה חמה חופשי.... הגעת למקום הנכון... ודעי לך ליבי כי אחרי כל נפילה והסתגרות בפינה אפילה מגיע רגע הפריצה... רגע האור והאושר... תמיד יש אור בקצה המנהרה.... כאן בכייף יתקצר זמן ההגעה אל סוף המנהרה ואל נקודת האור....... ברוכה המצטרפת
זה הבית שלך

אורלי41

New member
יווווו נכון....תעשי חיים ותהני../images/Emo42.gif

אחלה..........מגיע לך לבלות להנות ולכייף מכל הלב געגעתי אליך

למעלה