היי נסיכה........

לירוני23

New member
היי נסיכה........

היי רותי יקירתי... אני שואלת שוב על זוגיות עם מישהו... 3 שנים ביחד ולחוד.... אם את יכולה לירואת לגבינו על גילגול קודם מה שעולה לך

לירוני23

New member
.

מהשניה שראינו אחד את השני היה חשמל באויר,מאז הוא ממש הפך לקושי קשה לי להיות רחוק ממנו מרגישה אותו הרבה גם אם אנחנו בנתק. אבל הוא לא מתחייב אליי.ומצד שני אם אנחנו מתנתקים לבוף חוזרים לקשר. אני יודעת שפיענוח גלגול קודם עוזר לפתור דברים ומראה תמונה רחבה יותר תודה רותי את מקסימה

לירוני

כשאני מבסה להתבונן על המהות שלך עולים לי כמה דברים ואשמח לשתף אותך. אנני מתעסק בגלגולים קודמים אך כנראה ראיתי את המקור ל"בלאגנים" שלך. עולה לי שבמערכות היחסים הזוגית יש לך נטיה להתפס וליצור תלות מסוימת שמקשה עליך את הפרידה גם אם את יודעת בודאות שאותה מערכת יחסים לא בריאה לך. אחד הכשלים שאני מזהה היא בעיות באיזור הבטן התחתונה, אני לא אתפלא אם יש שם לחצים וכאב. יתכן ו"כימיה" מסוימת שאת מוצאת בבני זוג נותן לך ביטחון להמצא איתו ואת לא מוכנה לשחרר כדי לא לחוות חוסר ביטחון עם אחר. עד כמה שאולי זה ישמע מוזר אך אני מוצא קשר ישיר בין מערכות יחסים ובין הסגירות באיזור הבטן תחתונה/אגן. עצתי היא ראשית לבדוק מהות הכאבים והלחצים (אם אכן כך) כדי לשלול ממצאים פתולוגיים. ושנית, לפנות מתוכך מערכת יחסים גדולה וסבוכה שנגמרה לאחרונה, זו לא מקדמת אותך אלא רק לוקחת אותך אחורה.

לירוני23

New member
היי

מצטערת אבל ברוך השם אני בסדר גמור,גם הבטן... לא ידוע לי על לחצים.... תודה

רותי 11

New member
לירוני23 ../images/Emo140.gif

אני רואה אותך, בחורה עם שיער חלק כהה בחורה חטובה יפה לבושה בלבן, נראית מהמעמד הכלכלי הגבוה, אישה בטוחה בעצמה, מודעת לעצמה, מודעת ליופי ולמעמד, יודעת מה היא רוצה מעצמה ומהחיים, אבל לצערך את "נופלת" בבחור שיודע איך לסובב אותך איך להביא אותך למצבים שאת לא באמת יודעת מה את רוצה לעשות מצד אחד את רוצה אותו מצד שני את לא בטוחה שהוא באמת מתאים לך, הוא מצליח ממש "לשגע" אותך, הוא מצליח לערער אותך, את הבטחון שלך במה שקורה לך בחיים שלך, הוא מצליח לערער את השליטה שלך על החיים שלך, הוא טוב לו איתך, כי סה"כ הוא לא מגיע מאותו מעמד שלך את עשירה יפה מצליחה ולו זה בהחלט מתאים, הוא גבר נאה מאוד מאוד הוא שולט ברזי החיזור, ולכן הוא מצליח "להפיל" אותך בפח, זה גורם לך למלחמות עם עצמך והסביבה כמובן, אמנם הזוגיות שם נמשכת מספר שנים ללא נישואים, אבל את לא באמת מצליחה לשכוח אותו כל חייך.

לירוני23

New member
רותי את מדברת על בגילגול הזה יקירתי?

אני יודעת שגלגול קודם היינו נשואים?עשיתי שחזור גילגולים...אבל אני לא מבינה מה העיה יש כאן משהו. הרי איך שהיינו פרודים המדריכה שלו כל הזמן היתה באה אליי ואומרת שהוא אוהב אותי.היא כל הזמן חיברה בנינו....

רותי 11

New member
לירוני23 - אני מדברת על

תקופת חיים אחרת ביניכם לא על עכשיו.

לירוני23

New member
כי זה דומה

את מתארת מצב ממש דומה גם במראה,במעמד הכלכלי המשפחה שלי יותר משלו,לא שזה משנה לי. אבל כאילו שדיברת על התקופה עכשיו. אני יכולה לישאול מה הקושי בנינו?

רותי 11

New member
לדעתי פשוט מאוד

לדעת לראות את האמת ולא להסתנוור או כמו שצייינתי מקודם "ליפול בפח" בגלל כל מיני מילים חלקות או הבטחות שווא

למעלה