היי... נחשו מי זה...

comback

New member
היי... נחשו מי זה...

היי אני ארתור (מבקר ותיק של הפורום שהיה חסר כמה חודשים). חלקחם אולי זוכרים אותי (היי דניאל,חיפשתי אותך בפורום של GOOP שמת) חיפשתי את הפורום בGOOP אבל השתנו הרבה דברים ורק אכשיו גיליתי שהייתה הינתקות ביןתפוז ל goop. בכל אופן חזרתי ואני אנסה להגיב בכל יום. דניא תעדכן אותי בהכל בבקשה (תודה). ארתור

comback

New member
אני לא מאמין שהיה מפגש ופספסתי אותו

למה הגורל אכזר כל כך... והכל רק בגלל בעיות במודם (המבין יבין)

comback

New member
לכל בוני האתרים למניהם ...

רונן ו speachless (סליחה שכחתי את שמך) יש לכם אחלה אתרים ואני גאה בכם (כאילו אכפת למישהו אבל לא משנה...). ממתי למייקל יש תינוק נוסף וממי?( שאלה לכל היודע), והאם יצאו קליפים חדשים למייקל? אני ממש לא מעודכן...

comback

New member
סליחה שחכתי..

גם לך עודד יש אחלה אתר (פשוט לא הכרתי אותך)

HU Man

New member
לא בונה אתרים, אבל...

עד כמה שידוע לי, השמועות הראשונות על התינוק הגיעו בספטמבר, והן אומרות שהוא מאומץ, ובעל מעוף. הקליפ האחרון שיצא היה CRY. וזאת בשל הסכסוך עם סוני. מקווה שתהנה...

slish

New member
תמונה קבוצתית../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo6.gif

מה המצצצצצצצצצצצצצצצבבבבבבבבבבבב? אני עכשיו בדרך לישון אני עומד למות אחרי הלונה פארק הקפצתי את הילה יעל וקיריל לחולון אח"כ המשכנו אני ומושיק לרעננה לאסוף משם את אמא שלי (לקח שעות עד שהיא ענתה לפלאפון)נסענו חזרה הביתה מושיק עלה לאיזה חצי שעה הקפצתי אותו הביתה הלכתי לבקר את אבי (חבר זקן / גם בוס שחזר היום מסוף שבוע באילת התנחלתי אצלו עד 1:45 באתי הביתה ומחר אני מלמד מ 9 - 13:00 עוזר לאבא ובערב הולך עם דפנה (חברה מאוד טובה שלי שהיא גם מעריצה) לחתונה של חברה אחרת שלה שאני מכיר (קוראים לה אורית והיא בת 21 אז... מזל טוב לאורית ושפע ברכות ואיחולים טובים לחיים מוצלחים אוהב R) בקיצור אני אכתוב חויה מפורטת בהיזדמנות... סה"כ היה פ-י-צ-ו-ץ וכייף כמו תמיד!!!! ושמחתי להכיר גם מעריצים חדשים: קיריל אורית ביג איריס אורית מיני סטפן גבי וכמובן את כל הפרצופים הישנים והחמודים : כן ג´ינג´ית אני מדבר עליך ועל הילוש ודפנוש ועידיתוש ומושיקוש ורינתוש ושרונוש ומורנושו ליטלוש ושיוש וסייקוסוש *רתם מולבה ומירן (חברים שלי ושל מושיק הגעו ובסוף הלכו בגלל בעית הכרטיסים... חבל...) היה אדיר וכמובן מי שלא בא כ"כ הפסיד (ומי שהיה במפגשים הקודמים יודע) ורק חבל לא כולם או לפחות כמעט כולם מגיעים וקשה לי לארגן בחוסר ידיעה של כמה מגיעים... אני מוצא את עצמי תמיד על סף התקף לב שיהיה משהו לא בסדר אבל טפו טפו בלי ע הרע באים תמיד קבוצה מכובדת (חלק קבועעים ומוכרים לרוב וחלק פחות) אז אין לי מה להגיד מלבד הפסד של מי שלא בא!!!!!!!!!!!!!!! כי אנחנו נהנו (זה לא משנה מאיזה סיבה מי שלא הגיע פשוט הפסד צחוקים של החיים וכייף!!!!) אני פורש לישון ומשאיר אתכם עם תמונה קבוצתית (התמונה היחידה הנורמלית שיצאה מכל הצילומים - מצלמה מ______!!!! אני אשרוף אותה!!!! אז.. לילה טוב ושין שן LOVE R ואני אוהב אוהב אוהב אוהב אתכם (במיוחד מי שהגיע היום כי נהנתי כ"כ!!! וזה היה היום ואני עדיין באקסטזות... :))

The MoonWalker

New member
לא אני לא...

דרך אגב, משהו שרציתי להעביר: קוראים לי דניאל, ומבטאים את זה ד-ניאל ולא דני-אל הבנתם את ההבדל?? תודה

The MoonWalker

New member
אף אחד מהשנים

כי מלעיל זה הדגשה של ה"ני", ומלרע זה הדגשה על ה"אל" אבל מדגישים את ה"ד".

למעלה