היי נוער!

צופי 012

New member
היי נוער!

אני נראלי מכלכך וותיקים פה שאפחד כבר לא מכיר... אבל לומשנה, העניין הוא כזה. יצא לי להכיר בחור בעבודה (אני דת"ל הוא חרדי ) קיצר הוא כנראה התלהב או לוידעת והחליט שאנחנו צריכים להתחתן. בהתחלה חשבתי שהוא מסתלבט (הוא בן 22 ואני 18) אז זרמתי בקטנה... הוא בחור חמוד (כי אם לא חתיך במיוחד...) לאט לאט קלטתי שהוא אשכרה רציני! ניסיתי להסביר כמה פעמים למה נראלי שלא כדאי לו... לא עוזר... עכשיו, הוא בנאדם רגיש ואנלא מסוגלת לפגוע בו ולפוצץ לו תאשליה שהוא חי בה... הוא בטוח שאני חברה שלו משום מה... קיצר, איך להיפטר מבחור ב10 ימים???? ולמי שלא הבין... איך אני גורמת לבחור להעיף אותי.... תודה אחים!

Liron1005

New member
פשוט להגיד לו

שזה לא זה ושהוא חי בסרט (בצורה עדינה, כמובן).

למה שלא תהיי רצינית בקשר איתו?

תנסי להסתכל על הנקודות המשותפות ביניכם, אחרי הכל קשה להשיג אהבה טהורה, כמעט אין כזה דבר. תבדקי אם הוא לא בא לנצל תתמימות שלך בתור צעירה בגיל. אם את מתעקשת שהוא לא מתאים לך בשום מקרה- פשוט תאמרי לו את האמת, שאת לא בנוייה לקשר רציני, יהיה לו קשה בהתחלה, אבל תעשי את זה בעדינות אבל בתקיפות, שלא ימצא פרצות למסילות לבבך . בהצלחה, ותלמדי כלל לחיים- אל תזרמי עם כל אחד, זה ממש מסוכן. שמרי על עצמך

צופי 012

New member
אין מצב שאני יתחתן איתו. לא כי אין

נקודות משותפות אלה כי הוא לא מה שאני מחפשת. ממש לא זורמת עם כל אחד פשוט נחמדה לאנשים והוא פירש אתזה בצורה הזאת...

וואי..בעיה קשה...זה כואב...

הדבר המעצבן, שבנים שונאים. שהם נותנים אהבה בלי לקבל, אם את תהי קרה איתו. קצת לסנן, ולתת רמזים שיש סוף לקשר, הוא יבין. נכון, זה כואב, זה פוגע, אבל החיים שלך יותר חשובים! ואם את ממש פתוחה איתו, אז קחי אותו לשיחה רצינית, ותסבירי את כיוון חייך, את צריכה לשלוט בזה, למרות שזה כואב, ויהיה לו קשה. מקווה שעזרתי./tapuzforum/images/Emo13.gif

צופי 012

New member
את הדרכים האלה אני מכירה

אני מחפשת לגרום לו לזרוק אותי... כאילו שזה יהיה מרצונו

שלום יפהפיה!

אני צכה לעשות פון למישו "חשוב" שיראה שאת כאן ואז אחזור/tapuzforum/images/Emo3.gif בקשר לשאלה שלך, תני לו לזרוק אותך ולעשות תעבודה. הכי בטוח. תספרי לו שאת לא סגורה על עצמך והאקס (אם יש כזה) רוצה שתחזרו ואת עדיין אוהבתותו ושאר ירקות. או שתתחילי לחפור ולהציק.. נעים לראותך כאן

צופי 012

New member
חח.... או! סופסוף פרצוף מוכר...

ניסיתי! גם תקטע עם האקס... בערך... הוא הלך לחפש אותו בפייס! והתעצבן כי הוא חתיך... והוציא אותי מפגרת אם אני יחזור אליו...

זיתרענן

New member
אני בעד הישירות והאמת

למרות שהאמת כואבת, עדיף לדעתי אותה. אפשר להשתדל לרכך אותה, יהיה לו קשה, אבל זה יעבור, ואת תמשיכי בחייך כרגיל...

היי לך ../images/Emo140.gif

אני חושבת, שכל אחד זה שונה, זה גם תלוי בסוג קשר שלכם. אני מאמינה שאם הוא בחור די חכם הוא אמור להבין את הרמזים ששלחת לו.. אולי הוא סתם ידידותי אליך ואת ישר מבינה את זה ברמה כזו שהוא עדיין רוצה אותך?

אז תשאלי אותו,

"איזה חתונה?"

צופי 012

New member
חח... מי אמור! רק לתגובה שלך חיכיתי

/tapuzforum/images/Emo8.gif אני יודעת מה דעתך לכן לא שלחתי הודעה פרטית... ו... זה לא מי שאתה חושב שזה...

צופי 012

New member
חחחחח... היית מת...

את ד` זוכר? זה האקס... מי שדיברתי עליו זה אחד מ2 הקרציות... לא זה שחזר מחו"ל, השני... ואם אתה מתכוון למי שהיה בי-ם באותו ערב, זה באמת היה בנדוד ככה שאנחנו מדברים על סהכ 3 עלמים...

danravia

New member
אם את לא יכולה לומר לו

תהיא ילדה חראית שיעזוב אותך מעצמו אין ברירה

למעלה