היי נועם יש לי שאלה אלייך...

היי נועם יש לי שאלה אלייך...../images/Emo13.gif

קראתי במאמרים שרשמת מהו שדרן טוב בשבילך ונורא נהנתי לקרוא ואני מסכימה איתך במיוחד על זה שרשמת ששדרן צריך להיות הוא כי זה באמת הכי חשוב. וחוץ מזה לכל שדרן יש את המשהו המיוחד הזה שגורם למאזינים לאהוב אותו. רציתי לשאול אותך... מהם השדרנים שלדעתך הם השדרנים הטובים ביותר ושאתה אוהב מכל תחנה??? שיהיה לך חג שמח!!!

Joe the wolf

New member
מלאכית

אני לחייב לספר לך סיפור קטן: אני בחודשים האחרונים משדר תוכנית אישית בתחנת רדיו מסוימת. ביקשתי מידידה שלי, אישה מאוד חכמה שתאזין. היא הייתה עסוקה ולכן יצא לה להאזין רק לשתי הדקות האחרונות של שידור מסוים... כשדיברנו על השדור הזה ושאלתי לדעתה, היא אמרה לי מיד: "האזנתי רק לשתי הדקות האחרונות של התוכנית. יש לי רק דבר אחד להגיד - תהיה אתה. תהיה ג'ו. אל תהיה מישהו אחר. יש לך המון מה לתת מעצמך שחבל שתבזבז זאת על דמות אחרת..".. כמון שקיבלתי. וזה בעצם כל הסיפור. האם זהנ פשוט להיות אתה עצמך? לא כל כך. אני מנסה. אבל לדעתי זה לא פשוט. סתם סיפור, כי את מלאכית הכי מתוקה ג'ו.

אם הזמן אתה תגבש לעצמך

את הדמות הרדיופונית שלך, שתיהיה בהתאם לאופי שלך. אולי בהתחלה אתה "מחקה" בלי כוונה מישהו אבל עם הזמן אתה תראה שאתה לוקח את השידור יותר ויותר לכיוון משלך...

היי ג'ו...../images/Emo13.gif

קודם כל תודה
דבר שני אהבתי להקשיב לסיפור ואני רוצה לומר לך שלהיות עצמך זה כל כך חשוב וזה שאתה מנסה זה משהו הנסיון שלך להיות עצמך ולא משהו אחר זה מה שגורם למאזינים לאהוב אותך. נכון שזה לא כל כך פשוט אבל אפשרי בהחלט כי לכל אחד יש את המשהו המיוחד שאין לאחר ואני בטוחה שיש לך את זה ואתה לא צריך להיות משהו אחר בשביל להצליח... וידידה שלך כל כך צודקת כי לכל אחד יש המון מה לתת מעצמו אף אחד לא צריך להיות משהו אחר כי זה לא הוא. וכל אדם לא משנה מי הוא או מה הוא צריך להיות מה שהוא באמת ככה אוהבים אותו כמו שהוא ולא בגלל שהוא מנסה להיות אחד אחר. תאמין בעצמך תאמין ביכולות שלך כי אתה יכול לעשות את זה והרבה יותר מזה. בהצלחה בהמשך הדרך...

אני רוצה לנסות לדייק את הדברים

אני מסכים למה שכתבתם ששדרן צריך להיות עצמו ולא חיקוי של אחרים. יחד עם זאת לכל בנאדם יש הרבה צדדים, חלק מהם נחשפים בחיים, חלק מהם נחשפים אבל רק לאנשים מסויימים (אני בטוח שכמעט אצל כולם איך שהמשפחה שלכם מכירה אתכם זה לא איך שחברים שלכם מכירים אתכם וכו') ויש צדדים שלא נחשפים בכלל. בשידור אתה יכול לבחור לחשוף דוקא את אותם צדדים שנחשפים פחות או שלא נחשפים בכלל. זה עדין "אתה" אבל זה לא בהכרח ה"אתה" שמי ששמעה אותך מכירה. כי יכול להיות שהיא מכירה אותך בצורה מסויימת אבל אנשים אחרים מכירים אותך בצורה אחרת. ברדיו, בגלל שהחשיפה היא בדרך כלל לאנשים שלא מכירים אותך, אתה יכול לבחור לחשוף צדדים שלך שדוקא האנשים הקרובים אליך לא מכירים. זה לגיטימי ואם אתה עושה את זה בצורה שלמה - זה גם יוצא טוב וזה הופך להיות ה"דמות הרדיופונית" שלך. מה שאני רוצה להגיד שאם מישהו שמכיר אותי אומר שאני לא נשמע "אני" - לא הייתי מייחס לזה יותר מדי חשיבות. אז כן, תהיה עצמך. אבל תבחר לעצמך איזה "עצמך" אתה רוצה להיות וקח בחשבון שדוקא אנשים שמכירים אותך לא תמיד יזהו ב"עצמך הרדיופוני" את "עצמך" שהם מכירים בחיים.

Joe the wolf

New member
לעופר ולמלאכית

אתה צודק עופר. בן-אדם מסתובב במוזיאונים ושומע על ההשפעות של צייר זה על צייר אחר, או שומע מוסיקה ומתעדכן על ההשפעות על מוסיקאי זה על אחר אז מן הסתם גם שדרן לא יכול שלא להיות מושפע משדרן אחר.. כולם מושפעים מכולם ושרק אני אמציא את הגלגל מחדש??? למלאכית, וואלה*!!! (* השם שלך מדויק)

למעלה