היי נועה

alonk101

New member
היי נועה

היי בוקר טוב לך אני לא יודע מה זה הקובץ MIDI הזה. מה זה?

הלוואי וגם אני הייתי יודעת. שמעתי

את השיר המלא כמה פעמים בכמה הזדמנויות ואיני יודעת את שם השיר ושם מבצעיו. וגם אף לא אחד מאלה שהשמיעו לי אותו יודע. אני רק זוכרת את הנעימה פחות או יותר, ושמדובר בשיר עם קצב טוב ובחלקו מושר ביוונית. אני מנחשת שסבלימינל והצל שרים אותו ביחד עם איזה זמר יווני, אבל זה רק ניחוש.

אם תכתבי

באיזה אורגן=תוכנה יצרת את הקובץ,נוכל לכוון יותר

שאני אבין, אתם לא מצליחים לשמוע את

הקובץ ? המנגינה נוגנה באורגן מסוג yamaha psr 450 , נשמרה על גבי פלופי דיסק , הפלופי דיסק הוכנס למחשב והקובץ שנוצר בו הוא מסוג midi . הבנתי שיש אפשרות לשמור את הקובץ כקובץ txt . מישהו יודע איך עושים את זה ?

בוודאי שמצליחים

לדעתי הוא גם לא "נורא" כ"כ.צקיך רק להרים קצת את ערוץ הסולו. כל קובץ midi ישמע "נורא" ברגע שנאזין לו עם הצלילים שמובנים במחשב.על אחת כמה וכמה הוא ישמע רע אם ננגן עם ליווי אוטומטי.כי סטנדרט הצלילים שיש באורגן שלך,טוב בהרבה מבנק הצלילים שיש במחשב. קובץ midi הוא סך הכול קובץ פקודות. קראי נא בלינקים המצורפים בשביל לקבל יותר מושגים איך העסק עובד.
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1433&msgid=70368903

מסובך להביא אותם לפה - אלה ילדים

בני 18, אבל לי יש שאלה למה אני יכולה לפתוח ולשמוע את כל קבצי המידי הנשלחים לכאן והם לא ?

רק שלא יתחילו להעלב פה../images/Emo13.gif

בני 18 הם מבוגרים
עכבר ימני על הקובץ-מאפיינים-נפתח באמצעות-שינוי (לא המפלגה)-לבחור באופציה של המדיה פלייאר-למטה-"החל".עכשיו העסק אמור לעבוד בכל מחשב סטנדרטי.

פעם אחרונה איש הרוח, שאני אבין

מספיק שלוחצים על קובץ ה-midi המצורף, מחכים 3 שניות ואז הוא עולה ושומעים את הצלילים. לא ? באמת צריך את כל התהליך שציינת למעלה ?

אני מנסה להבין

למה יש גולשים כפי שציינת,שלא מצליחים לפתוח קובץ midi.התשובה לרוב היא בגלל הגדרות.באופן כללי קבצי מידי מוגדרים כך שהם נפתחים באופן אוטומטי ע"י המדייה פלייאר

למעלה