היי מתוקות, חזרתי

סגול29

New member
היי מתוקות, חזרתי

חמים כתמיד

suspicious

New member
קול קורא לנדוד.. לנדוד...

הגם את שכחת את כל מה שהבטחת כשפרצו השטפונות ? הגם את הושטטת ידיים בסופה לצלילי החליל ? הגם את נסחפת כמו חול ברוח עם קני הסוף ? הגם אותך סופה נודדת סחפה ?????????? (סתם, הייתי חייב - אוהב את השיר)

../images/Emo79.gif חדל להיות כמו החולות......./images/Emo79.gif

אני רוצה אותך כמו סלע (מוצק וחזק...) ואכן...גופי אכן הרך ואני רוקמת על הסדינים (יריעות בשבילך) בחוטים וב....
קארין (שאוהבת את דוד ברוזה)

suspicious

New member
את מלאך לבן בתוך חלום

בליבך אני נשאר כמו שיר אל נא תנסי זאת להסתיר גם אם תתעלמי מזה בכלל אי אפשר לברוח מגורל אם תראי אותי עובר ממול ופניי סגורות כגן נעול את עולה תמיד במחשבתי ובחלומך רואה אותי מנגינות פורחות מדמיוני עינייך מביטות , נמס אני על שפתייך החיוך קפא וגופך צמא ללטיפה את מלאך לבן בתוך חלום (או בין הסדינים) את השושנה שלא אגזום ואם לא תהיי רק את לעד כל חיי אבכה אשאר לבד. את מלאך לבן בתוך חלום את השושנה שלא אגזום Suspicious (שהזכרת לו את דיוויד ברוזה)

יו, זה השיר האהוב עלי של דיוויד....

אין לך מושג אלו רגשות עוררת בי עכשיו.... רק תזכור ששנינו אחד, אחד שלם וגדול.... בוא ניתן אני אתן לך לתת, לתת לי לתת לך...
קארין
(שמיטטה רחבה...לתת אהבה..
)

suspicious

New member
מיטטה, מיטתה - העיקר הכוונה

תדאגי למאפרה, לקצת ויטמין טי (טאקילה) ליד המיטה, ים של כוונות טובות וסימפטיה מצידך ומבחינתי... לא משנה לי אם היא רחבה או לא כל זמן ש...(איך אמרת ?) ששנינו אחד, אחד שלם וגדול רק תצייני מקום ושעה ותשאירי לי את יתר העבודה הקשה. (בחיאת קארין, נכון שיר גדול ? אני גם אוהב אותו) :)

שוטרת*

New member
סגול 29 זה לא סגול מתעקש?

סגול סקסי אתה 29 וההוא מתעקש האם אתם אותו סגול או שני גוונים אחרים מחכה לתשובה שוטרת

סגול מתעקש זה אני !!!

ממש אין לי קשר ל 29!. אז את התושבה קיבלת, עכשיו יש לרדת לעומק הסיבות שמעניין אותך השוני? כמו שאומרים שוני זה כל ההבדל!!!!

למעלה