היי מתוקונים...

היי מתוקונים...

אז גם היום ליבי ספג אכזבה גדולה... אכזבה מחברה מאוד מאוד טובה אליי... גיליתי משהו ואני לא יודעת מה לעשות איתו... היא בגדה בי! עשתה משהו בחברות אף פעם לא יעשו! מה אני אמורה לעשות עכשיו?

סוף סוף מישהו הגיב...

היא התמזמזה עם מישהו שהיא ידעה שאני אוהבת... איך חברה יכולה לעשות דבר כזה ולהסתיר אותו?

ניקולי

New member
אז.. ככה...

סבתא שלי תמיד היתה אומרת : חברה היא עבירה...כמה שהיא היתה צודקת.. הקשיבי לי. חברה שבגדה בך אינה חברה טובה היא האוייב הכי גדול שלך.. וזה מלמד אותך לא לספר דברים יותר מידי אישיים לחברות..שמירי בלב שלך דברים אל תספרי כל דבר היי חכמה..אל תשפיכי את הלב שלך לחברות שאת חושבת שהן חברות שלך.. כי כל מה שאת מספרת להן משמש נשק כנגדך.. ישנם דברים שכן אפשר לספר אבל לא הכל..לפני שאת מספרת משהו תספרי עד 10 ולאט אל תמהרי..חשבי.. שלך ניקול*

*rinat*

New member
אני חושבת שכל אחד היה בסרט הזה...

או בסרט דומה לזה... חמודה היום אין חברות עליך לדעת זאת.... בכל אופן אולי תתני יותר פרטים כמו... איך גילית מה קרה שם בידיוק מה קורה ´אם הבחור הזה הוא יודע שאת דלוקה עליו... בקשר לחברה תדברי איתה שפכי לה הכל ותדעי לא לבטוח בה יותר ל---ע------ו-----ל------ם כי עץ עקום לא מתיישר.. וזהו שיהייה לך למרות הכל שבת שלום ואל תחשבי על זה יותר מידי יש המון דגים בים וחברה יש קר אחת א------מ--------א

jess ועוד

New member
לנשים??????????

הלו תראה לי גבר אחד שנאמן לחבורת המגרבצים שלו .... ושהחברה של החבר לא תראה לו הוא לא יפנטז עליה ואם יוכל גם יגנוב אותה אז פלללללליייייייייזזזז......

sidi

New member
בוקר טוב

ראשית כל אני מסכים עם רוב הדברים שנאמרו פה ילדונת לא חסרים דגים בים, אמנם יש גם הרבה סרטנים אבל עדיין יחס הדגים עולה. אז תשתדלי לא לקחת ללב, למרות שאני מכיר את הצביטה הזאת שקיבלת. לגבי החברה, אל תשתדלי לסלוח אבל לזכור ולהמשיך הלאה את תרגישי הרבה יותר טוב. ג´ס? חבורת מגרבצים? ואיך אתן נקראות? לי זה לא קרה אף פעם אבל יכול להיות שיש משהו במה שאת אומרת, למרות שאני לא חושב שהייתי עושה את זה, אבל לכי תדעי. אני חושב שזה אינדיוידואלי מאוד.

למעלה