היי משו חשוב

היי משו חשוב

במיוחד נכנסתי עם הניק הזה בעיקבות הודעות על גנבות ספרותיות כדי להכניס קצת פרופורציות לדוגמא אם הייתי גונב את אחד משיריה של גל ים ...מה היא היתה אומרת ? "שאחד בשם לא כתבתי את זה העתיק אותה?" פה הכל שמות בדויים "ניקים" מי יודע מי מסתתר מאחורי השם? אם כל כך חשוב הנושא לדעתי יש לפרסם את השירים תחת שם אמיתי ולא תחת ניק ואז התמונה תראה אחרת. למעשה כעת אני יכול להעתיק כל שיר ואו סיפור ולתת קרדיט לעצמי
נכתב ע"י לא כתבתי את זה
הצופה
ועוד דבר אני אישית הייתי מאושר אם מישהו או מישהי כבר תעתיק את השירים שלי לעזזל אף אחד לא מצטט אותו ולא מעתיק מימני כלום

שיר חדש ../images/Emo13.gif

וכמובן השיר שלי ... אומרים שיש משהו קסום בתחילת כל יום חדש השמש מחממת באורה העצים מחייכים לכל אורח המגיח לשדירה ומטיילת בין הפרחים מלטפת את העלים הירוקים ומבטי נופל על פרח השושנה מתענגת על ניחוחה מתפעלת מיופייה ומרכותה ונזכרת בך זוכר הייתי מספרת לך על אהבתי הגדולה לשושנים לא חשוב אם ורודים הם או אדומים צהובים או לבנים תמיד לוחשת לך אם תרצה לפנקני במתנה נפלאה הבא לי תמיד שושן מהגינה לא רוצה עדיים גם לא תכשיטים עתיקים גם לא שמלות ובגדי מלכים רק שושנה אדומה עם קוץ בצידה שושן מדם ליבך מקוץ הגורם לליבי לבכות מרה כשאומר אתה מילה לא נכונה... וניחוחה כריח אהבתי ואהבתך לא כתבתי את זה

גיוRא

New member
שיר שלו........בכייף צופה...

אומרים שיש משהו קסום בתחילת כל יום חדש השמש מחממת באורה העצים מחייכים לכל אורח המגיח לשדירה ומטיילת בין הפרחים מלטפת את העלים הירוקים ומבטי נופל על פרח השושנה מתענגת על ניחוחה מתפעלת מיופייה ומרכותה ונזכרת בך זוכר הייתי מספרת לך על אהבתי הגדולה לשושנים לא חשוב אם ורודים הם או אדומים צהובים או לבנים תמיד לוחשת לך אם תרצה לפנקני במתנה נפלאה הבא לי תמיד שושן מהגינה לא רוצה עדיים גם לא תכשיטים עתיקים גם לא שמלות ובגדי מלכים רק שושנה אדומה עם קוץ בצידה שושן מדם ליבך מקוץ הגורם לליבי לבכות מרה כשאומר אתה מילה לא נכונה... וניחוחה כריח אהבתי ואהבתך זה לא אני זה הוא.. העתיק....

תגובה אמיתית

באמת יש לך את זה .... לציטוט מתוך שירך : " אומרים שיש משהו קסום בתחילת כל יום חדש השמש מחממת באורה העצים מחייכים לכל אורח המגיח לשדירה ....." אבל האופטימיות הזו לא בהכרח תמיד קורת שיורד בבוקר מבול אבל אני מודה בהחלט השקעת ועפ"י בקשתך אותך ציטטתי שלא תיפגע .

אתה לא מסוגל להיות מקורי?

הנה שיר בשבילך. אומרים שיש משהו קסום בתחילת כל יום חדש השמש מחממת באורה העצים מחייכים לכל אורח המגיח לשדירה ומטיילת בין הפרחים מלטפת את העלים הירוקים ומבטי נופל על פרח השושנה מתענגת על ניחוחה מתפעלת מיופייה ומרכותה ונזכרת בך זוכר הייתי מספרת לך על אהבתי הגדולה לשושנים לא חשוב אם ורודים הם או אדומים צהובים או לבנים תמיד לוחשת לך אם תרצה לפנקני במתנה נפלאה הבא לי תמיד שושן מהגינה לא רוצה עדיים גם לא תכשיטים עתיקים גם לא שמלות ובגדי מלכים רק שושנה אדומה עם קוץ בצידה שושן מדם ליבך מקוץ הגורם לליבי לבכות מרה כשאומר אתה מילה לא נכונה... וניחוחה כריח אהבתי ואהבתך

גל ים..

New member
זה אפילו לא מצחיק...

מהסיבה הפשוטה אני כותבת ויוצרת על מנת להעניק ממני משהו עבורכם..או עבור כל קורא אחר..אמת כשאתה כותב באינטרנט אתה חשוף להעתקות לגניבות וכו´..אבל מחר בבוקר השיר שאני חשבתי עליו עבדתי קשה על מילותיו יחשף בתקשורת למה שלא אזכה על פרי עמלי ומחשבתי מעט קרדיט?? אם זה היה קורה לאייל גולן או לאהוד מנור האם הם היו מהססים ללכת לעורך דין ולתבוע את זכויותיהם??והרי יש חוק עם שיניים לנושא הזה..אז אולי לרבים זה מצחיק ונחמד..אבל כשזה פרי עטך זה לא מצחיק בכלל...אז כן היא גנבה את השיר הזה וכן היא אפילו לא מוכנה לבקש סליחה אלא עוד מתחצפת ..ועוד מקבלת פרסים על כך מכם ..אז נכון היא מקובלת ואהודה על רבים ...ואני איך אומרים במקרה כאן אורחת או אפילו לא בת בית אז אפשר ללעוג לקלס וגם להשפיל..אבל האם יש דין אחד לי ודין אחד לה?? למה לגנוב שירים אם היא לא יודעת לכתוב אז שלא תכתוב...אני יושבת שעות על שיריי וסיפוריי משפצת מתקנת ועובדת קשה מאוד..אני כבר למעלה משנה וחצי כותבת שירים בתפוז בפרפרים ובכל מקום ואופי שיריי ידוע לכולם.. קל לבוא ולהגיד שאני אשמה כי אינכם מכירים אותי ומעניקים לה זכויות..אבל אותו הדבר עשיתם עם טש שהיא גנבה לה את הסיפור והענקתם לה קרדיט ואהבה..והרי היא עושה את זה פעם אחר פעם..נכון אנחנו חדשים ולדעתכם טפשים ומותר לכם לבעוט בנו .. אז אם זה ככה מה עוד צריך לקרות בעולם הזה?? למה הכל מושחת ורע... וזה אפילו לא מצחיק כי את השיר הזה כתבתי לאדם יקר מאוד לליבי.. וללעוג ולא להבין אפילו את המילים של השיר זה עוד יותר כואב .. גל

גללללללללל

תראי אני מאמין לך שזה כואב לך אני לא מכיר אותך אבל בפורום ים שאותו מנהל הים היתה תביעה כנגד ניק שנגנב מהים (גל ים) במידה והיית מפרסמת את שירייך תחת שמך המקורי אני איתך בכל מה שאת כותבת אבל כל עוד את תחת שם בדוי נראה לי קצת יציאה מפרופורציות השירשור על הגניבות ועוד אני אישית חושב שאנחנו אדונים למה שנכנס לפינו אבל לא למה שיוצא מתחת ידנו ואו מפינו למרות שהחוק לא חושב כך לדעתי את צריכה להיות גאה שמעתיקים אותך הצופה

גל ים..

New member
אני גאה מאוד הרי כל אתר סוסיתא

מלא בשיריי וגם שם פניתי ודיברתי ללמפה...זו האמת העצובה שלנו הכותבים..אנחנו נלחמים על הזכויות שלנו והרבה כותבים שנחשפים למה שקורה כרגע מעדיפים פשוט להעלם ונשארים רק הכותבים שמקשקשים מילים...חבל עצוב ואפילו כואב...לא אישה עשירה שיכולה לפרסם ספר..גם לא אשת חברה נוצצת שיכולה להרשות לעצמה להתחבר עם הסופרים והכותבים הרציניים על מנת להוציא את שיריי ..הגעתי כי כאן אני יכולה לכתוב ואולי פעם לחלום כמו רבים הכותבים שמישהו ייקח אותי תחת חסותו אותי ועוד יוצרים אחרים...אבל זה מכאיב ופוגע..מעליב ואפילו גורם באיזה שהוא מקום לקבצן המחזר על הפתחים שצריך להוכיח את חפותו.. גל

הצופה.

New member
גל

האדנות היא אם כל חטאת כלום הוא לא שלנו (מסתבר) בתי הקברות מלאים בסופרים ומשוררים שכל זב חוטם יכול להעתיק מלאי ליבך באהבה אהבה כמו לפרפר אהבה על זה שהוא חופשי ועף וגורם לאחרים לחייך ולחלום ולא להחזיקו בכלוב שיגרום רק לך להנות אני מבין את טבע האדם שרוצה לומר אני ושלי ובנתיים עד שתהיה בידך היכולת או המזל לפרסם בשמך תהני מהמעט שקוראים וגם מזה שמעתיקים "ואפילו תגחחי לעצמך על שמעתיקים אותך" ושלא תחלמי אפילו להפסיק לכתוב בכלל שמעתיקים אותך אחרת זה יראה כי לא בכתיבה אהבתך אלא בפירסום חפצך בהצלחה

גל ים..

New member
חלילה בפרסום...אלא רק באהבה..

פשוט עמדתי על הזכויות שלי..אולי זה נשמע ילדותי וקטנוני..אבל כשזה משהו שיוצא ממך מתוך הנשמה שלך..ובמיוחד מתוך כאב או מתוך אהבה..אז נכון לא בחרתי לכתוב את שמי וכן שמי הוא שרי למי שמאוד חפץ לדעת..אבל מה זה שם הרי רבים מהסופרים אפילו לא חתמו בשמם אלא בכינוי..אפילו בנו של אליעזר בן יהודה לא חתם בשמו אלא בשם בדוי..שם זה לא הכל ..שם זה בסך הכל גושפנקא והרי מה השם שלי שווה אם גונבים יצירה...הרי לא יכולה לחתום ולחפש עדויות בכל העולם על שיריי..כתבתי בכל מיני מקומות באינטרנט כי אני כותבת מתוך חלומות מסרים סיפורים ושירים של כל מיני דמויות שאותם חשה ומרגישה...אז נכון יש לי למעלה מאלף שירים וסיפורים אבל בסך הכל רציתי להגיד שמה שאנשים עושים לגנוב יצירות ולרשום אותם תחת שמם זה פוגע מעליב..ולא תמיד גורם לך להרגיש נפלא ומרוצה מעצמך..שיעתיקו אבל שיכתבו שזה שייך לאיש הזה והזה...אתן לכם דוגמא נוספת בפורום לא חשוב מה שמו כדי לא לעשות לו רייטינג מישהי כתבה שם שיר שנרא ריקוד איטי אם מישהו מכם מכיר ...בכל מקרה זה שיר שנכתב על ידי ילדה חולת סרטן שביקשה להעביר מסר לעולם דרך השיר הזה..אז ברוב חוצפתה של הגב´ היא אפילו לא כתבה מילה אחת על הילדה הזאת..האם זה פייר?? האם זה אתי?? האם כך נוהגים אנשים ? אותה ילדה מי יודע אם היא חיה או נפטרה..אבל זה השיר שלה שהיא כתבה אותו במחשבה וברצינות גמורה.. פשוט כאב לב .. גל

גל ים..

New member
שיר מתוך חלום...קראתי לו הרקדנית

היא היתה האשה של כל המסיבות בעיר.. יפיפיה מדהימה... גוף פצצה עיניים ירוקות מדהימות... כשהיא היתה רוקדת הבמה היתה מתביישת כולם היו מביטים בה ... מלחשים אם כך היא רוקדת על הבמה.. ודאי במיטה יודעת היא היטב את המלאכה.. כי כשהיא היתה מניעה את ישבנה ומפזרת שיערה.. ידעת בליבך שאינך מסוגל להביט לעולם על אחרת..... אך כולם ידעו שאינה נותנת... תמיד היתה מגיעה עם חברתה הטובה שולה... הן היו יושבות ליד הבאר.. מביטות על הגברים הנוטפי ריר.. ומחייכות... שולה היתה בחורה פשוטה עדינה... נחבאת אל הכלים רגישה.. אך יום אחד בעוד חברתה רוקדת על הבמה.. משגעת את כל הגברים בלי בושה.. ניגש אליה גבר לחש על לחייה.. חברתך מדהימה מקסימה.. רקדנית מעולה... אבל את ניראית לי מתוקה... לא רוצה זוהר לא רוצה הילה .. רוצה בך לאישה..... היא חייכה מסמיקה במבוכה... ואחרי שנה הם נישאו בחתונה צנועה... לא היו בה הרבה אנשים... אך האהבה בנתה לה ביתה עם אלפי שושנים.... ואז יום אחד זה קרה... נטלי התקשרה ואמרה לה.. בואי אל הבר מתה לרקוד... עוד ריקוד אחד... לא בא לי להיות בבית לבד... הן יצאו להן שתיים.. אל הבר הסמוך... ונטלי רקדה בטירוף... אחרי שתיי משקאות... של וודקה .. ומעט ג´ין.. היא בצעה שם ריקוד מדהים .. בגדה הצמוד ... בצבע הנמר וחולצתה הלבנה הטריף את הגבר.. שישב שם בודד בפינה.. הוא לחש לעברה... אפשר להתחיל עם העלמה.. והיא רק חייכה ואמרה.. תשמע חבר.. אפשר להתחיל אך לא יותר... הוא חייך במשובה.. ואמר מבטיח להיות ילד מקסים ונפלא... היא הביטה בפניו... הציצה אל זרועותיו... וחייכה אליו את אותו חיוך מפורסם.. הממיס כל אדם... הוא ליטף את ברכה.. חיבק את מותנה... גישש אחר שפתה... ואגב תפס את ישבנה ... בעודם כמעט מתעלסים על הבמה... הוא אמר לה בואי אליי מתוקה... נכנסו הם אל מכוניתו ונסעו משם... אל בית מלון זול .. לא רחוק... לא קרוב... היא לחשה לו מתפנקת.. אבל אני לא נותנת.. הוא חייך ולחש .. אפשר עוד נשיקה.. והחדיר את לשונו אל לשונה... אחרי שהניח את ידו על שדה.. וינק מעט את פטמתה... הם מצאו עצמם מתעלסים ללא בושה... אחרי שלושה חודשים.. אולי קצת פחות... היא ישבה עם חברתה הטובה.. בדירה קטנה אי שם בסוף השדרה... כשדמעה יורדת מעינה... אני בהיריון ... אוי לבושה.. איך ארקוד עכשיו על במה... והגבר ההוא ... מי יודע היכן הוא נעלם .. ואני עם כרסי בין שיניים... חברתה שאלה בהיסוס האם תרצי לעשות הפלה.. הרי זה הפתרון היחיד לזו הצרה... היא ענתה פוחדת נורא... אחרי תשעה ירחים.. בחדר אפל בבית חולים ... הוא נולד במשקל 3 קילוגרם.. ילד יפה עיניים .. שיער שחור כמו נץ השמיים... חייכה היא אליו.. מוחה דמעה... וקראה לו פרי הבמה ... ומאז מספרים... שמעולם לא רקדה... ומעולם לא נראתה יותר בשום בר בסביבה... והגבר ההוא מעולם לא ניראה ואיש לא ידע מה עלה בגורלה... גל כשהשיר הזה נכתב או יותר נכון הסיפור שלו..כתבתי את זה כמו שהוא בחטאים בזמנו ישר לפורום..הוא שופץ הרבה מאוד פעמים כי הפכתי והפכתי בו הרבה.. אבל איש לא יודע אם היתה אישה כזו או לא ..אבל אולי היתה ולכן השירים שלי מגיעים ממסרים כפי שציינתי אני אדם מיסטי ורוחני.. ולכן כשיצירה כזאת מתלגלגלת לה בכל מיני אתרים בשמות אחרים זה פוגע בי..

הצופה.

New member
גל

הכלבים נובחים והשיירה......... עזבי ותמשיכי לעסוק במה שאת אוהבת המסר שלך עבר בצורה הברורה ביותר האמיני לי בהצלחה

תפסיקי להיות כזאת רצינית....

החיים או-טו-טו נגמרים ואת מבזבזת אנרגיות חשובות על הבל..... חבל. זה הכל.

גללללללללל

תראי אני מאמין לך שזה כואב לך אני לא מכיר אותך אבל בפורום ים שאותו מנהל הים היתה תביעה כנגד ניק שנגנב מהים (גל ים) במידה והיית מפרסמת את שירייך תחת שמך המקורי אני איתך בכל מה שאת כותבת אבל כל עוד את תחת שם בדוי נראה לי קצת יציאה מפרופורציות השירשור על הגניבות ועוד אני אישית חושב שאנחנו אדונים למה שנכנס לפינו אבל לא למה שיוצא מתחת ידנו ואו מפינו למרות שהחוק לא חושב כך לדעתי את צריכה להיות גאה שמעתיקים אותך הצופה

זכויות יוצרים

כל גניבת זכויות יוצרים בוטה תביא לחסימת הגונב מכניסה לפורום. אבקש להעביר את הריבים לפורום הרלוונטי ו\או לתיבת המסרים. תודה והמשך יום נעים.

למעלה