היי מרכזה

shanybarak

New member
היי מרכזה

שלום לכולם... לא הייתי כאן הרבה זמן. השעה מאוחרת ואני טיפה מדוכדכת, אבל לא אלאה אתכם בזה עכשיו אלא אשאל ישר ולעניין (ואחרי זה אני אלאה אתכם...) עברנו עכשיו סופית מהצפון למרכז, ואני מחפשת המלצה לרופא טוב- אם יש למישהו. לא ממש משנה לי איזה בי"ח- בילינסון או מה שלא יהיה. עד עכשיו הייתי אצל ד"ר רוחאנא אבל לא יהיה לי זמן להצפין כל פעם עד אליו... אז אם יש למישהו מילה חמה לומר על הרופא שלו- זה הזמן !! תודה, שני.

gaia20

New member
המלצה

ד"ר לטינסקי לדעתי מעולה, מקבלת בתל אביב באיכילוב בהצלחה

גאיה יקרה

אני מטופלת אצלה, לא היה לה הרבה מה לחדש לי או לעזור לי, אז לא בטוח שתוכל אולי בגלל שאני חולה עורית בלבד

גלית1233

New member
המלצה על רופא

היי אני לא ממש מכירה את הפגיע שלך מהלופוס אבל יש רופא מצוין אם לא הכי טוב בעולם כולו הוא מטפל בי כבר 15 שנה שמו הוא פרופסור פומרנץ והוא מקבל בבית חולים מאיר. ממליצה בחום!

אשמח לדעת עוד פרטים על פומרנץ

היכן אפשר להשיגו, האם דרך קופ"ח או פרטי

shanybarak

New member
תודה רבה

על ההמלצות עכשיו נשאר לשאול את הרופא הישן על מי הוא ממליץ ולמי הוא מעדיף למסור אותי... יום טוב לכולם

גלית1233

New member
פרופסור פומרנץ

אפשר להשיג אותו בבי ת חולים מאיר0974715555 או שתנסי לזמן תור דרך *2700 אבל זה במידה שאת בכללית. דרך נוספת היא דרך פרטי וגם שם אפשר לברר מה המספר של המרפאה הפרטית שלו הוא מקבל בנתניה ובכפר סבא.

המלצה חמה

אין אין אין על פרופ' לנגביץ' המדהימה מדהימה מתל השומר!!! ממליצה בחום. גם אישיות, גם שכל...ממש אין כמוה:)

למעלה