היי,מספר שאלות...

Nofar20079

New member
היי,מספר שאלות...

1.מהי משכורתו של עובד ממוצע באנגליה (שכר מינימום)? 2.כמה עולה שכירות בבית שמתאים לעד 2 אנשים בלונדון, באיזור נחמד (וגם ברובע היהודי)? 3.מהו סכום המחייה הכללי בחודש באנגליה? 4.והאם בשביל לעבור לגור שם צריך ויזה/גרין כארד? תודה מראש...

apoptosis

New member
תשובה חלקית

1. שכר מינימום למיטב ידיעתי הוא £5.35 לשעה. זה נשמע הרבה ביחס לארץ אבל זה לא. 2. שכירות בלונדון היא יותר יקרה מאשר בכל מקום אחר באנגליה. אני יכולה לחשוב על כמה איזורים שונים בלונדון שיש בהם יהודים כך שקשה לי לענות על השאלה (את מתכוונת לגולדרס גרין אולי? הנדון? המפסטד?). אם את רוצה לקבל מושג לגבי השכ"ד את מוזמנת לחפש את האיזור האהוב עליך ב gumtree.com או findaproperty.com. 3. אני לא חושבת שזו שאלה שאפשר לענות עליה. כל אחד חי אחרת. 4. בהחלט בהחלט בהחלט. גרין כארד זה מושג אמריקאי, אבל אם את רוצה לחיות כאן באופן חוקי את חייבת ויזה, ואם את רוצה לעבוד כאן את חייבת ויזה מתאימה (או דרכון של אחת ממדינות האיחוד). אין דרך מסביב לזה. בהצלחה...

Nofar20079

New member
איך מקבלים ויזה...

אם יש לי רק דרכון ישראלי? ואלה שמקבלים ויזת סטודנט יש להם אפשרות להישאר שם בסוף הלימודים? ויש לי דוד שם , זה עוזר? תודה ,וסליחה על החפירה...

apoptosis

New member
צר לי אבל אני לא ממש יודעת.

בטח יש אתר לשגרירות עם מידע שכזה. או אולי בהיסטוריה של הפורום. מה שאני כן יודעת, זה שעם ויזת סטודנט מותר לעבוד רק 20 שעות בשבוע (וצריך כמובן באמת להיות סטודנט). בהנחת שכר מינימום זה לא מספיק כדי להתקיים כמו שצריך.

למעלה