היי מנהלת המחשב שלי בתיקון
ר רב און ו *g99 New member 10/12/01 #5 היי נועם 37 מה שלומך? ספר לנו: מי אתה,מה הפנטזיה שלך... מה מימשת??? קדימה... g99...
ר רב און ו *g99 New member 10/12/01 #10 אני פה, שולטת בך, שולטת בכולם... תתחיל להתפשט....... קדימה... g99...
נ נועם 37 New member 10/12/01 #12 עבדך פושט את מכנסיי... ואת התחתונים האיבר שלי מזדקר בבושה אני יורד על ארבע מה תרצי שאעשה מלכתי
ר רב און ו *g99 New member 10/12/01 #14 תתחיל ללקק את רגליי, ולאט לאט לקק את בירכיי, עלה אל הירכיים..... ממממממממממ לקק את האיבר החם שלי... ממממממממ מתענגת...... g99...
תתחיל ללקק את רגליי, ולאט לאט לקק את בירכיי, עלה אל הירכיים..... ממממממממממ לקק את האיבר החם שלי... ממממממממ מתענגת...... g99...
נ נועם 37 New member 10/12/01 #17 טועם... את מליחותך וחודר עמוק פנימה עם לשוני... האם אוכל ללטף את איברי הפועם מלכתי? האוכל לאונן במחילה מכבודך? או שברצונך לנצל אחרת את זיקפתי?
טועם... את מליחותך וחודר עמוק פנימה עם לשוני... האם אוכל ללטף את איברי הפועם מלכתי? האוכל לאונן במחילה מכבודך? או שברצונך לנצל אחרת את זיקפתי?
ר רב און ו *g99 New member 10/12/01 #19 לא לא לאאאאאאא... עבדי הנאמן: אני חשה את לשונך עמוק... חם שם... רטובבבבבבבבבבב... אני עוצרת,רוצה לתת לך להרגיש את לשוני... אתה יורד על ארבע,כפקודתי... אני מנשקת את איברך הזקור... נושקת לו, מכניסה את כולו...... ממממממממממ זה כייף......
לא לא לאאאאאאא... עבדי הנאמן: אני חשה את לשונך עמוק... חם שם... רטובבבבבבבבבבב... אני עוצרת,רוצה לתת לך להרגיש את לשוני... אתה יורד על ארבע,כפקודתי... אני מנשקת את איברך הזקור... נושקת לו, מכניסה את כולו...... ממממממממממ זה כייף......