היי ממצב?

backstreet girl

New member
היי ממצב?

אני חדשה פה אני מטורפת על בקסטריט בויז כבר כמעט 7 שנים....... קוראים לי רוני ציון ואני בת 14 מראש העין. הם הלהקה הכי מדהימה בעולם..... אז...בשביל שאני אכיר אתכם אני רוצה לדעת ......: שם: גיל: כמה זמן ההרעצה נמשכת: מה גרם לכן להתאהב בהם: (אח שלי היה מעריץ שלהם וזה גרם לי להתאהב בהם) מה הוא השיר המועדף עליכם: (שלי- show me the meaning of being lonely מהו האלבום המועדף עליכם: (שלי-backstreet back) מהו הקליפ המועדף עליכם (שלי- everybody) את מי מבסטריט אתם הכי אוהבים: (אני את קווין) ואחרון: עוד כמה זמן אתן חושבות שתמשיכו להערציתם

Torn

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

ווואו 7 שנים
...

backstreet girl

New member
כן......אבל לא בדיוק כמעט

מגיל 8.........אח שלי הכיר לי אותם.......אני עד היום זוכרת שהוא לו ידע איך קוראים לבריאן אז הוא קרא לו הג'ינג'י הזה

backstreet girl

New member
לא.......

הייתה משהי שקראו לה בקסטריט גירל אבל זאת לא אני..... את יודעת איך מששרים......

היי

שמחה שהצלחת להכנס בסופו של דבר אני מציעה לך ללחוץ על "הוספת תגובה" במקום לפתוח הודעה חדשה כל הזמן..

Torn

New member
אוקיי שירשרתי לך את כל ההודעות

פעם הבאה בשביל לא לעשות לי חיים קשים, פשוט מתחת לכל הודעה יש כפתור "הוספת תגובה" תלחצי עליו וככה ההודעה שלך תשורשר לשירשור שאת רוצה במקום לפתוח הודעה חדשה כל פעם. ובהקשר לשאלה שלך, אז אני רק אוהב אותם.

victoria555

New member
שלום ברוכה הבאה..

ברוכה הבאה חמודית.. תהני בפורום
שם: ויקה קרטר (הוא רק שלי.. ששש..) גיל: 11 עוד 3 חודשיים 12. כמה זמן ההרעצה נמשכת: אממ.. נראה לי 3 \ 4 שנים מה גרם לכן להתאהב בהם: הם שרים נהדר.. והם מקסימים מה הוא השיר המועדף עליכם: Larger Than Life
מהו האלבום המועדף עליכם: backstreet back
מהו הקליפ המועדף עליכם: Everybody - Backstreets Back
את מי מבסטריט אתם הכי אוהבים: ניק קרטר
עוד כמה זמן אתן חושבות שתמשיכו להערציתם: עד סוף חיי

American Girl

New member
אני...

שם: גיל: כמה זמן ההרעצה נמשכת: מה גרם לכן להתאהב בהם: השיר "דה קול" מה הוא השיר המועדף עליכם: show me the meaning of being lonely מהו האלבום המועדף עליכם:BLACK AND BLUE את מי מבEסטריט אתם הכי אוהבים: את ניק
אבל בעיקרון אני עם אהרוו
ואחרון: עוד כמה זמן אתן חושבות שתמשיכו להערציתם: תמידדדדדדדדדדד אני יוהב אותם
אבל להעריץ לא יודעת...

Miss Kitty

New member
אוקיי..

אז דבר ראשון- ברוכה הבאה לפורום!
ועכשיו לתשובות שלי: שם:שני גיל:ביום שני 16 כמה זמן ההרעצה נמשכת:מ-2000 מה גרם לכן להתאהב בהם: הקול של בריאן מה הוא השיר המועדף עליכם: זה קשה.
נראה לי what makes you different מהו האלבום המועדף עליכם: מילניום מהו הקליפ המועדף עליכם לארג'ר דן לייף את מי מבסטריט אתם הכי אוהבים: בריאן ואחרון: עוד כמה זמן אתן חושבות שתמשיכו להריצתם? אמממ... אין לי מושג..

N i c k i T

New member
עכשיו אני....

שם:סיון גיל:16 כמה זמן ההרעצה נמשכת:7 שנים מה גרם לכן להתאהב בהם:השירים שלהם מה הוא השיר המועדף עליכם:the one מהו האלבום המועדף עליכם: millennium מהו הקליפ המועדף עליכם -larger than life את מי מבסטריט אתם הכי אוהבים: ניקי כמובן ואחרון: עוד כמה זמן אתן חושבות שתמשיכו להערציתם: עד שימאס לי מהם וזה לא יהיה בזמן הקרוב בקיצור גם אם הם יתפרקו אני אמשיך לאהוב את השירים שלהם ולעקוב אחרי מה שהם עושים (תמיד הם יישארו בליבי)

למעלה