היי מי פה?

תודה

לא ממש פירטתי על עצמי מי שרוצה לדעת ישאל אני אענה בכיף גם באמצע שבוע מתכתבים פה בלילות?

שירלי232

New member
היי,מה המצב,אנשים?

איך עבר הסופ"ש שלכם ומה מתכננים לשבוע הבא עלינו לטובה? שיהיה לכולם לילה נפלא ושבוע מעולה:)

שירלי232

New member
לצערך הרב-אתה לא לבד:)

אני עושה לילון לבנבון היום יוההההוו (בציניות גמורה).

בא לבד2

New member
למה לצערי להפך לא רוצה להיות לבד פה..

אני יושב ופשוט מתמוגג מצחוק.חזרתי מהופעה של קטורזה והבן אדם מצחיק בטרוף. הופיע פה באחד המלונות.והקהל לא נתן לו לרדת מהבמה..

שירלי232

New member
וואי סטנד אפ

מתה על סטנד אפ וקטורזה-מצחיק בטירוף.למה לא קראת לי לשם? אתה ממש חי רוב זמנל באילת הא?

בא לבד2

New member
מה זה מצחיק הרג אותנו מצחוק שעה וחצי..

יש לנו עסק גדול פה.ועוד אחד שהולך להיפתח.וצריך להשגיח אחרי בעלי המקצוע שעובדים. אז אנחנו מחלקים את הזמן וכל אחד מאיתנו מגיע לאילת לפחות פעם בשבוע. עכשיו יצא שארבעתנו פה כי שכרנו דירה והיינו צריכים לקנות את כל הציוד אתמול.עד עכשיו רק בתי מלון.די נמאס כבר. מחר 2 טסים למרכז.ואני וחבר שלי השני נשארים.

בא לבד2

New member
וואו רק עכשיו אני קורא על הרצח המזעזע

בת"א מקודם.פשוט זוועה.ולא משנה הומואים,לסביות.כולם בני אדם. משתתף בצער המשפחות.ומאחל החלמה מהירה לפצועים..

שירלי232

New member
ישראל הפכה לזירת דמים

ממש מזעזע כל מה שקורה במדינה הזו מדי יום.מקווה שנדע ימים טובים ושקטים יותר.

בא לבד2

New member
פשוט מזעזע,ומחריד.כל ההסתה שהייתה נגד

הקהילה הזאת הגיעה לשיאה היום.אני יכול לומר לכם שיש לי עובדים הומואים,ועובדות לסביות.ומעולם זה לא הפריע לי. הם בני אדם בדיוק כמונו.ואני תמיד אומר איש איש באמונתו יחיה. פשוט מזעזע..

בא לבד2

New member
לילה טוב אנשים.בתקווה לשבוע חדש

ויותר טוב.ללא דם של יהודים שישפך.

ש חף

New member
לא יאומן

אני מרגישה שאני חיה במאה הקודמת אבל זה המצב שלנו,לא מתקדמים עד שנות השמונים הומו נכלל ב dsm - מדריך לאבחון הפרעות נפשיות שמשתמשים בו פסיכולוגים בכל העולם אחד החברים הכי טובים שלי הומו,אני יודעת כמה קושי וכאב כרוכים בחיים האלה פשוט עצוב מה שקרה אתמול.

למעלה